Απόλυτη συγκέντρωση για τη Νίκη Βόλου

Ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Τρίγλια

Χαμόγελα, αισιοδοξία, γόητρο αλλά πάνω απ’ όλα τη μεγάλη ανάσα των τριών βαθμών άφησε στη Νίκη Βόλου η επικράτηση επί του Ολυμπιακού το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο της Νεάπολης, ωστόσο ούτε η θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα στη βαθμολογική κατάταξη επιτρέπει τη συνέχιση των εορτασμών, ούτε ο επόμενος αντίπαλος που κρύβει παγίδες.

Η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο την Τρίγλια έχει ήδη αρχίσει για τους «κυανόλευκους», με τον Στάικο Βεργέτη να έχει δύο στόχους. Από τη μία, έχοντας αναλάβει σχετικά πρόσφατα καθήκοντα πρώτου προπονητή στη Νίκη, να περάσει ακόμη περισσότερα στοιχεία προκειμένου οι παίκτες να αποδίδουν εντός αγωνιστικού χώρου αυτά που θέλει. Από την άλλη, είναι δεδομένο ότι θέλει να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους και να μην επιτρέψει σε κανέναν να παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό μετά την επικράτηση επί του Ολυμπιακού Βόλου.

Άλλωστε, όπως προαναφέραμε, το τρίποντο ήταν βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη Νίκη, αλλά μέχρι εκεί… H Nίκη μοιράζεται την 11η θέση με το Αιγάλεω και τον Θεσπρωτό (με 8 μόλις βαθμούς σε ισάριθμες αγωνιστικές στη Football League), ενώ ο επόμενος αντίπαλό της, η Τρίγλια, έχει μόλις ένα βαθμό περισσότερο.

Επιστρέφει ο Ιορδανίδης, εκτός ο Μπαλάφας
Έχοντας εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Διαγόρα στη Ρόδο, ο Ιορδανίδης θα είναι στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη για την αναμέτρηση με την Τρίγλια, οπότε ο τεχνικός της Νίκης θα έχει μία ακόμη σημαντική μονάδα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τρίγλια. Από την άλλη, θα απουσιάσει ο Σωτήρης Μπαλάφας, ολοκληρώνοντας πάντως την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών, μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με το Αιγάλεω.

Αμφίβολος παραμένει ο Τζόρνταν Ντομίγκεθ, που δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου εξαιτίας τραυματισμού στα πλευρά, όμως η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Ο Στάικος Βεργέτης φαίνεται παράλληλα ότι υπολογίζει κανονικά τον Καμπαγέρο, παρά το ότι ξεκίνησε την προετοιμασία ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

Mε αισιοδοξία η Τρίγλια απέναντι στη Νίκη Βόλου
Ανεβασμένος εμφανίζεται αγωνιστικά το τελευταίο χρονικό διάστημα ο ΠΟ Τρίγλιας, ο επόμενος αντίπαλο της Νίκης Βόλου, με τους «κυανόλευκους» να καλούνται να δείξουν πολλή προσοχή και να μην παρασυρθούν από την επικράτηση επί του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο ΠΟ Τρίγλιας μετρά δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει συνολικά τρεις. Την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε μάλιστα νικηφόρα και από την έδρα του Ιάλυσου Ρόδου χάρη στο τελικό 1-2, ενώ είχε προηγηθεί η εντός έδρας επικράτηση επί της Καλαμάτας με σκορ 1-0.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη σελίδα του FB που διατηρεί ο ΠΟ Τρίγλιας, μετά την επικράτηση στη Ρόδο τονίζεται ότι: «Για να έχει αξία όμως η σημερινή μεγάλη νίκη, πρέπει να υπάρχει συνέχεια στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Νίκη Βόλου»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.