Αποστολή 21 παικτών για τον Ολυμπιακό Β. για το ματς με τα Σέλλανα

Φάση από το ματς του πρώτου γύρου Σέλλανα-Ολυμπιακός Β. 2-3 με πρωταγωνιστές τους Ναζίμ, που επιστρέφει, και Μπιτέλη, που είναι τιμωρημένος

21 παίκτες επέλεξε ο Περικλής Αμανατίδης για το κυριακάτικο εντός έδρας ματς με τα Σέλλανα. Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται και οι τρεις τερματοφύλακες, αφού ο Γιακουμής αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και αύριο θα φανεί αν θα είναι στην 18αδα ή θα πάρει τη θέση του ο νεαρός Ζάχος.  Αναλυτικά οι 21 παίκτες είναι οι: Γιακουμής, Παλιούρας, Ζάχος, Μπουτζίκος, Καναβός, Πατσής, Παπαϊωάννου, Οικονομόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Νικολακάκης, Κόλα, Ναζίμ, Ριζογιάννης, Λώττας, Σκοπελίτης, Σερτζίνιο, Καμπλιώνης, Σαχινίδης, Ζγκούρι, Φλίγκος και Μάντζιος. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Ρόκας (έχει μαζέψει υγρό το γόνατό του) και ο Μαργαρίτης. Η απουσία Ρόκα φέρνει τον Σεραφείμ Παπαϊωάννου εκτός απροόπτου στην ενδεκάδα δίπλα στον Οικονομόπουλο που επιστρέφει, όπως επιστρέφουν σε σχέση με τον τελικό του Κυπέλλου και οι Ναζίμ και Μάντζιος.

Ο Ολυμπιακός Βόλου την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό (15.00) με αντίπαλο τον Α.Ο. Σελλάνων θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα για τον τίτλο, το πρώτο από τα τέσσερα που του απομένουν.

Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη σίγουρα υπολογίζει τον αντίπαλό της, στον οποίον προπονητής είναι ένας άνθρωπος που έχει φορέσει ως ποδοσφαιριστής την ερυθρόλευκη φανέλα, ο Στέφανος Ξηροφώτος, και ο οποίος ξέρει να στήνει καλά τις ομάδες του εκτός έδρας. Ο Βολιώτης τεχνικός έχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες από τη στιγμή που ανέλαβε την καρδιτσιώτικη ομάδα, η οποία ψάχνει βαθμούς για την εξασφάλιση της παραμονής της και σίγουρα με 29 πόντους συγκομιδή βρίσκεται σε θέση ισχύος, για να πετύχει τον στόχο της, αλλά κυνηγά να πάρει ό,τι μπορεί απ’ όλα τα παιχνίδια.

Τα Σέλλανα έχουν μέχρι στιγμής 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες εκτός έδρας με τέρματα 9-13, ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κάνει το δέκα στα δέκα στην έδρα του και ασφαλώς είναι το φαβορί, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι αναγνωρίζουν ότι το συγκεκριμένο ματς έχει τις δυσκολίες του και γι’ αυτό θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και σοβαροί.

Από τους φιλοξενούμενους θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μπιτέλης και Κούρκουλας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.