Αποστολή εξετελέσθη, στην τρίτη φάση του κυπέλλου ο Θησέας! (φωτο)

Με νίκη 1-0 επί του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων Ημαθίας

Η επόμενη πρόκληση είναι πλέον μπροστά στον Θησέα Αγριάς, αφού το σύνολο του Κώστα Σταματίου πήρε την πρόκριση στην τρίτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας σήμερα στην έδρα του σε βάρος του Μ. Αλέξανδρου Τρικάλων Ημαθίας με σκορ 1-0!

Απέναντι σε έναν αντίπαλο με κάμποσες ελλείψεις λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού όπως αναφέρεται, η ομάδα της Αγριάς κατάφερε να προηγηθεί προτού καν συμπληρωθεί το δεύτερο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Κοτζαθανάσης έκανε το σουτ και κατέληξε στα δίχτυα του αντίπαλου τερματοφύλακα. Μάλιστα, ο Μ. Αλέξανδρος στο 60′ έμεινε με παίκτη λιγότερο όταν ο Τσιρίδης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Λίτσι στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης.

Από την άλλη, οι Ημαθιώτες διαμαρτύρονται και κατά της ΕΠΟ, θεωρώντας ότι η αναμέτρηση έπρεπε ν’ αναβληθεί λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που καταγράφονται στην ομάδα τους.

Θησέας Αγριάς (Σταματίου): Κουτσιρίμπας, Γκάγκας, Δημουλάς, Κουκουτής, Σπαθής Αλεξίου, Κοτζαθανάσης, Χατζησταμάτης, Κατσιγιάννης (59’ Ιακωβίδης), Καραμανλής (76’ Φουρκιώτης), Καρατσόλης (91’ Κουτσούκης).

M. Aλέξανδρος: Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ, Τσιούχας, Χατζόπουλος (46′ Μπρούνο), Τσιρίδης, Γεωργίου, Περτσιούνης, Πιπιλιάρης (75′ Πίκος), Βασίλτσης, Μουρατίδης, Λίτσι.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της αναμέτρησης από τον φακό του «Magnesiasports»:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.