Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Μονομαχία Φώτου-Πετρόπουλου στο ματς Πανιώνιος-Μαγνησιακός, ενώ παρακολουθεί ο Γκίκας

Ο Ρήγας Φεραίος με δύο γκολ από το πρώτο μέρος επιβλήθηκε με 2-0 της Α.Ε 2002. Ο Γάρος στο 19′ πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Μητράκου σε κεφαλιά του Γκίνη και έκανε το 1-0. Στο 38′ ο Αραμπατζής μετά από ασίστ του Σέττου έκανε το 2-0 και τίποτε δεν άλλαξε στη συνέχεια, παρόλο που και οι δύο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές.

O Πρωτεσίλαος ήταν ο μεγάλος κερδισμένος του γειτονικού ντέρμπι με τον Αίαντα Σούρπης. Οι Πτελεάτες με δύο γκολ του Νικογιάννη στο 35′ και το 50′ ύστερα από κεφαλιές των Βαλωτή και Λάμπρου έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους και οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 65′ σε 2-1 με τον Αραπίτσα, καθώς ο Χριστέλος λίγο αργότερα είχε δοκάρι. Τρεις κόκκινες είχε το παιχνίδι και τις δέχθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Μιχόπουλος και ο Σιαμουρδάνης για τον Αίαντα και ο Ακριβούσης ενδιάμεσα για τον Πρωτεσίλαο.

Ο Πρίφτι μπορεί να μην σκόραρε αλλά ήταν αυτός που έκανε τη διαφορά με τρεις ασίστ για την ομάδα της Σκιάθου, δίνοντας την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να σκοράρουν και να διαμορφώσουν το 3-0 σε βάρος της Δάφνης στο πρώτο χρονικά ματς της Κυριακής για την 10η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ. Το 1-0 έγινε μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Πρίφτι γύρισε την μπάλα στον Χυσάι και αυτός με πλασέ παραβίασε την αντίπαλη εστία. Από εκεί και πέρα, το 2-0 έγινε στο 55′ όταν ο Πρίφτι βρήκε τον Γαζέτη και ο δεύτερος με σουτ στην κίνηση σκόραρε. Το τρίτο τέρμα για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Γιώργος Τάσσος στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων και πάλι από πάσα του Πρίφτι.

Η Β’ ΕΠΣΘ
Εύκολο έργο είχε η Αγχίαλος απέναντι στον Ελευθεριακό, σε βάρος του οποίου επικράτησε 3-0. Το σκορ άνοιξε ο Καραγιώργος μόλις στο 4ο λεπτό, με εύστοχο σουτ μετά από κεφαλιά-πάσα του Νούσια.  Στο 20’ ο Νούσιας πέρασε την μπάλα και πάλι στον Καραγιώργο, που με το κεφάλι αυτή τη φορά διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, ενώ ο Νούσιας είχε σειρά να σκοράρει στο 88ο λεπτό, όταν ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε, για να διαμορφώσει το τελικό 3-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νούσιας είχε δοκάρι στο 65′ κι αφού βρήκε την μπάλα ο τερματοφύλακας του Ελευθεριακού, ενώ ο Καραγιώργος είδε και αυτός την προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι στο 70′.

Με γκολ του Μάντζαρη στο 24′, του Δ. Μπούρχα στο 50′ και του Τσόγκα στο 85′ οι Μυρμηδόνες επιβλήθηκαν με 3-2 του Αστέρα Ριζομύλου, που μείωσε δύο φορές, με ισάριθμα πέναλτι του Σιαμέτη στο 75′ και στις καθυστερήσεις.

Ο Πανιώνιος κέρδισε με ανατροπή τον Μαγνησιακό με 2-1 στο Βασδέκειο. Ο Μαγνησιακός προηγήθηκε με 0-1 στο 11ο λεπτό απέναντι στον Πανιώνιο, όταν ο Γιάννης Καραγιώργος βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα για να τον πλασάρει ιδανικά και ν’ ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. Ωστόσο οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 21′ ο Νίκος Τσακίρης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην αντίπαλη μικρή περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-1. Ο Πανιώνιος βρήκε γρήγορα και το δεύτερο γκολ, καθώς στο 29′ ο Δημήτρης Φώτου έβγαλε την κάθετη μπαλιά, η μπάλα αναπήδησε και προ κενής εστίας ο Μπερκέ με το κεφάλι την έσπρωξε στα αντίπαλα δίχτυα για το τελικό 2-1.

Από το πρώτο ημίχρονο ο Άνθιμος Γαζής κατάφερε να πάρει προβάδισμα νίκης απέναντι στη Σκόπελο με δύο τέρματα και παρόλο που οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, οι Πηλιορείτες επικράτησαν με 2-1 και πήραν ένα σημαντικό τρίποντο. Το σκορ άνοιξε στο 15ο λεπτό ο Κόρμπας, όταν ο Κατσαρός εκτέλεσε το φάουλ και ο συμπαίκτης του έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Στο 43′ ο Άνθιμος Γαζής διπλασίασε τα τέρματά του, όταν ο Νίκος Δημόπουλος με ατομική προσπάθεια πέρασε δύο αντίπαλους παίκτες και σκόραρε. Στο 60′ η Σκόπελος μείωσε με τον Νίκο Καραθανάση σε 2-1, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω μέχρι το τέλος του αγώνα.

Η Γ’ ΕΠΣΘ

Με το θριαμβευτικό 1-6 πήρε το τρίτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα ο Ερμής απέναντι στον Νέο Μαγνησιακό. Το 1-0 έγινε στο 18′ από τον Μπουμπούκη, ο οποίος έβγαλε την ασίστ στο 25′ για τον Χασιώτη, που χρίστηκε σκόρερ. Στο 39′ ο Αναστασίου διαμόρφωσε το 3-0 του πρώτου μέρους, για να έρθει ο Μέμτσας στο 49′ να κάνει το 4-0. Ακολούθησε το 5-0 από τον Τολίδη στο 55′ και δέκα λεπτό αργότερα ο Μπουμπούκης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 6-0. Στο τέλος του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής.

Ο Νιτσάι και ο Τσίγκας σκόραραν στο 29′ και το 60′ για τον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου εναντίον της γηπεδούχου Α.Ε. Διμηνίου, που είχε ισοφαρίσει στο 43′ με τον Καφετζή, κι έτσι η ομάδα της Αργαλαστής πήρε το διπλό με 1-2, που της επέτρεψε να μείνει στην πρώτη θέση μαζί με Α.ΠΟ.Β και Απόλλωνα Καναλίων.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή:

Α’ ΕΠΣΘ

Σκιάθος-Δάφνη 3-0

Ρήγας-Α.Ε. 2002 2-0

Πρωτεσίλαος-Αίας 2-1

Β’ ΕΠΣΘ

Αγχίαλος-Ελευθεριακός 3-0

Πανιώνιος-Μαγνησιακός 2-1

Άνθιμος Γαζής-Σκόπελος 2-1

Μυρμηδόνες-Αστέρας Ριζομύλου 3-2

Γ’ ΕΠΣΘ

Α.Ε. Διμηνίου-Κένταυρος Ν.Π. 1-2
Ν. Μαγνησιακός-Ερμής 1-6
Ρεπό: Δημητριάς

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.