Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Φάση από το ματς Δάφνη-Σκιάθος

Ο Ρήγας Φεραίος ξεκίνησε με σημαντικό διπλό το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Η ομάδα του Κώστα Σταματίου, έχοντας τη μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες, σκόραρε με εύστοχο πέναλτι του Αραμπατζή στο 54′, που κέρδισε ο ίδιος από τον Νταγκούλη. Στο τέλος ο Σταμέλος απέκρουσε την κεφαλιά του Δενελάβα εντυπωσιακά και κράτησε τους τρεις βαθμούς για την ομάδα του.

O Αίας Σούρπης ήταν απολαυστικός στην Αγχίαλο στην επανάληψη κόντρα στην τοπική ομάδα και πετυχαίνοντας αυτό το διάστημα τρία γκολ έφτασε σ’ ένα θριαμβευτικό 0-3 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ. Στο 60′ και το 63′ Χειλάς και Κατσαβριάς έβαλαν δύο απανωτά γκολ, με τον δεύτερο να έχει δώσει την ασίστ και στο πρώτο, ενώ στο 75′ ο Χειλάς πέτυχε και δεύτερο προσωπικό τέρμα. Ο 16χρονος Μπάκος Δημήτρης, γεννημένος στις 8-6-2004, έκανε ντεμπούτο με τον Αίαντα, αγωνιζόμενος στο δεξί άκρο της άμυνας.

Οι Μυρμηδόνες στον Πλάτανο, στη σκιά του θανάτου του 40χρονου αδερφού του επί χρόνια παράγοντα της ομάδας, Γιάννη Δεσποτόπουλου, αν και προηγήθηκαν με 2-0, ήρθαν ισόπαλοι με 2-2 με τη Μακρινίτσα, που πήρε παλικαρίσιο βαθμό. Στο 58′ έγινε το 1-0 από τον Κατσαβριά σε τετ-α-τετ και το 2-0 στο 65’ με σουτ εκτός περιοχής του Παλάσκα. Οι φιλοξενούμενοι στο 67’ με πλασέ του Αντωνόπουλου μπήκαν ξανά στο παιχνίδι και το έφεραν στα ίσια το ματς με τέρμα του Μωυσίδη.

Το πρώτο χρονικά ματς της Κυριακής (27/9) για την Α’ ΕΠΣΘ έγινε στο Βασδέκειο ανάμεσα σε Δάφνη και Σκιάθο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν εύκολο έργο, επικρατώντας με 0-5. Το 0-1 έγινε στο 39’. Ο τερματοφύλακας της Δάφνης, Πρέζας, ενώ ήλεγχε την μπάλα με τα πόδια, δεν πρόσεξε, πιέστηκε από τον Νικολαΐδη, ο οποίος του έκανε τάκλιν (!) και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Στο 42’ ο Πρέζας απέκρουσε το σουτ του Μανωλιού, αρχικά ο Τάσσος δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα από πολύ κοντά στα δίχτυα, αλλά το κατάφερε στο επόμενο δευτερόλεπτο με προβολή ο Νικολαΐδης, που πέτυχε έτσι και δεύτερο προσωπικό τέρμα. Στο 53’ ο Τάσσος με ωραίο πλασέ από θέση μέσα δεξιά της περιοχής ανέβασε το σκορ στο 0-3, ενώ στο 90’ και τις καθυστερήσεις ο Μπάμπα μέσα από την περιοχής με κοντρόλ και σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, βρίσκοντας δίχτυα δύο φορές μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Η Β’ ΕΠΣΘ

Ο Πανιώνιος έφτασε σε ευρεία νίκη κόντρα στον Αχιλλέα Αχιλλείου με σκορ 4-0 στο Βασδέκειο, με τους Τσακίρη στο 21’, Κουτσαρνάκη στο 35′ και Καπάκη στο 41’ και στο 85′ να είναι οι σκόρερ.

Δύο πρωινά ματς έγιναν την Κυριακή (27/9) για τη Β’ ΕΠΣΘ. Συγκεκριμένα η Ένωση Λεχωνίων Νηλέας έκανε περίπατο απέναντι στην Α.Ε. Διμηνίου, την οποία κέρδισε με 5-0 με τέσσερα γκολ του Ασλάνογλου, ο οποίος σκόραρε στο 52’, 62’, 65’, 80’, ενώ στο 73’ είχε κάνει το 4-0 ο Λιάκος με σουτ εκτός περιοχής.

Ο Ερμής απέναντι στα αδύναμα Άνω Λεχώνια ήταν εξαιρετικός και επιβλήθηκε με 0-3. Στο 20’ έγινε το 0-1 από τον Πασχαλόπουλο μετά από ασίστ του Νικολού, στο 71’ ο Τολίδης με σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 0-2, για να έρθει ο Μέμτσας μετά από πάσα του Τσουκαλά στο 85’ να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή:

Α’ ΕΠΣΘ

Δάφνη-Σκιάθος 0-5

Μυρμηδόνες-Μακρινίτσα 2-2

Τοξότης-Ρήγας Φεραίος 0-1

ΦΘ Αγχίαλος-Αίας Σούρπης 0-3

Β’ ΕΠΣΘ/Α’ όμιλος

Ε.Λ. Νηλέας-Α.Ε. Διμηνίου 5-0

Άνω Λεχώνια-Ερμής 0-3

Β’ ΕΠΣΘ/Β’ όμιλος

Πανιώνιος Νέας Ιωνίας-Αχιλλέας Αχιλλείου 4-0

*Η σελίδα θα ανανεωθεί

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.