Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Φάση από τον αγώνα Πηλέας-Μυρμηδόνες με τον Παλάση να ελέγχει την μπάλα

Ο Ρήγας Φεραίος πέτυχε την 3η του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ με σκορ 0-3 επί του Πυράσου στο βοηθητικό του ΕΑΚ το πρώι της Κυριακής. Με ανάποδο ψαλίδι στο 49’ ο Ιωάννου μετά από κόρνερ του Νασιακόπουλου έκανε το 0-1, ενώ ο Γουτούλης με συρτό σουτ εκτός περιοχής στη δεξιά γωνία στο 66’ το 0-2. Στο 78′ σε ανατροπή του Αραμπατζή, που είχε μπει ως αλλαγή, δόθηκε πέναλτι, που εκτελέστηκε εύστοχα από τον Σέττο στο 78’.

Η Δήμητρα συνέτριψε με 9-0 τη Σκιάθο, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ ως το 70’ και μετά έκοψε ρυθμό. Τέσσερα γκολ σημείωσε ο αριστερός εξτρέμ Κλουκουτάρας. Το 1-0 έκανε ο Θωμαΐδης στο 10’ με κεφαλιά, στο 16’ ο Κλουκουτάρας με διαγώνιο αριστερό πλασέ το 2-0 και το 3-0 ο Καρράς με πλασέ από τη μικρή περιοχή στο 30’ μετά από κεφαλιά-πάσα συμπαίκτη του. Ο Θωμαΐδης στο 32’ έγραψε το 4-0 με πέναλτι που κέρδισε ο Κλουκουτάρας, ο οποίος σκόραρε και στο 40’ με πλασέ σε κενή εστία (5-0). Ο Τιμπλαλέξης στο 47’ με ωραίο σουτ σημείωσε το 6-0, ενώ με ωραίες ατομικές ενέργειες και πλασέ έβαλε άλλα δύο τέρματα ο Κλουκουτάρας στο 49’, 54’. Το τελικό 9-0 ήταν υπόθεση του Στεφανή, που πέτυχε γκολ για Όσκαρ. Συγκεκριμένα στο 70’ μετά από κόρνερ του Τιμπλαλέξη από τα δεξιά με φοβερό δεξί σουτ στο απέναντι παραθυράκι από θέση μέσα αριστερά, χωρίς να σκάσει η μπάλα στο έδαφος πρόσφερε το high-light της αναμέτρησης.

Ο Αίας με δύο γκολ του Αραπίτσα νίκησε στο ντέρμπι της αγωνιστικής την Ακρόπολη με 2-1 στη Σούρπη (61′, 77′ Αραπίτσας – 30′ Φουρκιώτης), ενώ η Αγία Άννα πήρε το διπλό στο Διμήνι από τη Δάφνη με 2-4 (9′, 88′ Καρακίτσιος – 6′ Σκοπός, 32′ Μπασδάνης, 62′ Τζοβάρας, 82′ Ζαρίφης). Ο Πρωτεσίλαος πέτυχε δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα συνεχόμενη με 0-1 επί του Ιάσονα Άλλης Μεριάς στην Πορταριά (80′ Παναγιώτου).

Στη Β’ ΕΠΣΘ η Σκόπελος έκανε το τρία στα τρία, περνώντας με 0-1 από τα Λεχώνια. Στο 42’ ο Αϊδινής, τερματοφύλακας των γηπεδούχων πιέστηκε, πήγε να διώξει με τα πόδια και η μπάλα κόντραρε στο σώμα του Ευαγγελίδη και κατέληξε στα δίχτυα. Κόκκινη στο 91’ (δεύτερη κίτρινη) δόθηκε στον τερματοφύλακα της Σκοπέλου, Γιώργο Ταλαδιανό, που είχε προστριβή με οπαδό, γιατί τον έβρισε, όπως καταγγέλλουν οι φιλοξενούμενοι.

Με 1-4 επικράτησε του Ελευθεριακού ο Πανιώνιος στο Βασδέκειο. Στο 2’ Κιπτίου με πλασέ μετά από παράλληλη πάσα του Ταφίλη άνοιξε το σκορ, ενώ στο 64’ και το 65’ ο Νίκος Τσακίρης με ατομική ενέργεια και πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Ο Ελευθεριακός μείωσε σε 1-3 και στο 88’ ο Στεργίου έβαλε ένα πανέμορφο γκολ. Πήρε την μπάλα στον χώρο του κέντρου σε θέση μέσα δεξιά, έκλινε προς τον άξονα και με σουτ από τα 30 μέτρα στο παραθυράκι διαμόρφωσε με εντυπωσιακό τρόπο το τελικό αποτέλεσμα. Δοκάρι είχε ο Κιπτίου στο 37’.

Με 1-5 νίκησαν στο ΕΤΒΑ οι Μυρμηδόνες τον Πηλέα. Όλα τα τέρματα μπήκαν στο δεύτερο μέρος. Στο 54’ και το 60’ ο Τσόγκας με σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 0-2, μείωσε ο Ζουλένκο στο 64’, για να έρθει με φοβερή ατομική προσπάθεια, περνώντας όποιον όλον τον κόσμο ο Π. Βούλγαρης να κάνει το 1-3 στο 71’. Ο ίδιος παίκτης στο 80’ με κεφαλιά έγραψε το 1-4 μετά από σέντρα του Μακρή (στη φάση αυτή έσχισε το φρύδι του και διακομίστηκε για ράμματα στο νοσοκομείο), ενώ ο μικρός αδερφός του Νίκος Βούλγαρης το 85’ με σουτ, που πήγε στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

Στο 0-0 έμειναν Άνθιμος Γαζής και Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης, ενώ η Μακρινίτσα με γκολ από απευθείας φάουλ του Βέρμπη στο 30′ επικράτησε με 0-1 του Μαγνησιακού.

Στη Γ’ ΕΠΣΘ ο Απόλλων Καναλίων επιβλήθηκε με 2-1 της ΑΕ Διμηνίου. Στο 44’ από φάουλ του Καράνταγλη και πρόσκρουση της μπάλας στο δοκάρι, ο Τσιάτος πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0, ενώ στο 70’ ο 14χρονος επιτελικός μέσος Χρήστος Νούλας με πέναλτι που κέρδισε ο Βασιλείου σημείωσε το 2-0, για να μειώσει ο Αδάμος σε 2-1 μετά από συνεργασία με τον Μπέη. Η ΑΕ Διμηνίου είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 83’, αλλά ο Σκούρας αστόχησε σε πέναλτι.

Η ΑΠΟΒ επιβλήθηκε με 2-4 του Ερμή. Η ομάδα του Βασίλη Σιγάλα προηγήθηκε με 0-2 με γκολ στο 12’ του Χούμπλη και του Μαρτινέγκο στο 14’, ο Μπουμπούκης μείωσε στο 35’ σε 1-2, ενώ ακολούθησαν άλλα  δύο τέρματα για την ΑΠΟΒ με Χούμπλη στο 44’ με φάουλ και Νταϊλάνι στο 68’, για να μειώσει στο 76’ ο Ντάκης.

Τέλος, το γκολ του Λαμπαδάρη στο 73′ έκρινε τον αγώνα Κένταυρος Ν.Π.-Άθλος 1-0.

Συνοπτικά τ’ αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή (20/10):

A’ ΕΠΣΘ/4η αγωνιστική
Δήμητρα-Σκιάθος 9-0
Πύρασος-Ρήγας 0-3

Ιάσων Α.Μ.-Πρωτεσίλαος 0-1
Αίας-Ακρόπολη 2-1
Δάφνη-Αγία Άννα 2-4

Β’ ΕΠΣΘ/3η αγωνιστική

Πηλέας-Μυρμηδόνες 1-3
Ελευθεριακός-Πανιώνιος 1-4

Έν. Λεχ. Νηλέα-Σκόπελος 0-1
Μαγνησιακός-Μακρινίτσα 0-1
Άνθιμος Γαζής-Α.Κ. Νίκης 0-0

Γ’ ΕΠΣΘ/2η αγωνιστική

Απόλλων Καν.-Α.Ε. Διμηνίου 2-1
Ερμής-Α.ΠΟ.Β 2-4
Κένταυρος Ν.Π.-Άθλος 1-0
Ρεπό: Αχιλλέας Αχιλλείου

 

 

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.