Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Ο Φλώρος, σκόρερ του τρίτου τέρματος του Αθλητικού Κολεγίου Νίκης σε προσπάθειά του στο ματς με τον Άνθιμο Γαζή

Ο Σαρακηνός θα παραμείνει για άλλη μία αγωνιστική στην πρώτη θέση της Α’ ΕΠΣΘ, καθώς νίκησε με 2-0 τη Δάφνη στο Βασδέκειο με δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο. Στο 70′ ο Τζίκας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πατσή άνοιξε το σκορ, ενώ στο 85’ κέρδισε πέναλτι ο Αντωνίου και το εκτέλεσε εύστοχα ο Μαστακούλης.

Η Αγία Άννα κέρδισε στο Olimpico με 2-1 τον Τοξότη και τον πλησίασε στους τρεις βαθμούς. Ο Ματθαίου στο 5’ με μονοκόμματο σουτ εκτός περιοχής μετά από απόκρουση της αντίπαλης άμυνας άνοιξε το σκορ, ενώ στο 44’ ο Κολώνιας από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα με το κεφάλι λίγο πάνω από τα δοκάρια. Ωστόσο ο ίδιος παίκτης στο 53’ αξιοποίησε τη σέντρα του Ματθαίου και με νέα εύστοχη αυτή τη φορά κεφαλιά σημείωσε το 2-0. Ο Τοξότης μείωσε γρήγορα και συγκεκριμένα στο 58’ σε 2-1 με τον Παπουτσή μετά από πάσα του Λευτέρη Δενελάβα, αλλά τίποτα δεν άλλαξε ως το φινάλε.

Ο Πύρασος έδειξε ότι έχει σφυγμό, καθώς πήρε ένα σπουδαίο βαθμό μέσα στο Σέσκλο από την Ακρόπολη, η οποία προηγήθηκε με 2-0 χάρη στον Φουρκιώτη, που βρήκε δίχτυα με σουτ και κεφαλιά στο 15’ και το 29′, ενώ ενδιάμεσα ο ίδιος έχασε πέναλτι (22’). Αυτό ήταν  ένα διάστημα που οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν φτάσει σε υψηλότερο σκορ. Ωστόσο οι Αγχιαλίτες συνήλθαν στη συνέχεια και κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς και μάλιστα θα μπορούσαν να έχουν κάνει και την ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις. Στο 39’ δόθηκε πέναλτι για χέρι αμυνόμενου σε σουτ του Καραδήμα και ο Τσάμης το μετέτρεψε σε γκολ για το 2-1, ενώ στο 75’ ο Ζιώγας μετά από εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια ισοφάρισε. Ο ίδιος παίκτης στο 94’ βρέθηκε πολύ κοντά και στο 2-3, έχοντας και την επιλογή να πασάρει, προτίμησε τελικά να ολοκληρώσει μόνος του τη φάση, αλλά ο απέκρουσε σωτήρια.

Η Β’ ΕΠΣΘ

Στη Β’ ΕΠΣΘ το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης επέστρεψε στα τρίποντα μετά από τρία παιχνίδια. Η ομάδα του Νίκου Σκουφογιάννη επικράτησε με 3-0 άνετα του Άνθιμου Γαζή στο Παντελής Μαγουλάς, που είχε αρκετό κόσμο. Όλα τα τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος. Ο Γερολυμάτος, που είχε περάσει ως αλλαγή στην επανάληψη, βγήκε στο τετ-α-τετ στο 54’ και με αριστερό πλασέ νίκησε τον γερόλυκο Σεραφίδη για το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κουτσαρνάκης με κεφαλιά υπό πίεση έξω από τη μικρή περιοχή έγραψε το 2-0, ενώ το 3-0 έγινε στο 75’ από τον Φλώρο, που μετά από ωραίο ομαδικό συνδυασμό βγήκε μόνος και με άψογο πλασέ ψηλά στην αριστερή γωνία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Εντυπωσιακή ήταν η φάση με το οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Κουκουτή από τα 35 μέτρα.

Πανηγυρισμός των παικτών του Αθλητικού Κολεγίου σε ένα από τα γκολ που πέτυχαν

Η Γ’ ΕΠΣΘ

Με τρία γκολ του Μπογδανίδη στο 2’, το 70’ και το 81’ και ένα των Νιτσάι στο 37’ και του Γώγου στο 55’ ο Κένταυρος Νοτίου Πηλίου έκανε θριαμβευτικό πέρασμα με 0-5 από το Βασδέκειο κόντρα στον Νέο Μαγνησιακό και βρέθηκε προσωρινά πρώτος με 25 βαθμούς, περιμένοντας τα κυριακάτικα παιχνίδια.

Με 3-0 επιβλήθηκε του Αχιλλέα Αχιλλείου ο Άθλος Αλμυρού με τρία γκολ στην επανάληψη και έφτασε στους 18 βαθμούς. Σκόρερ για την ομάδα του Θοδωρή Σκούρα στο 55’ ο Πιπινής, στο 66’ Καλέμι και στο 72′ ο Ρουμάνος Κέρτσι.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο (25/1):

Α’ ΕΠΣΘ

Σαρακηνός-Δάφνη 2-0
Ακρόπολη-Πύρασος 2-2
Αγία Άννα-Τοξότης 2-1

Β’ ΕΠΣΘ

Αθλ. Κολ. Νίκης-Άνθιμος Γαζής 3-0

Γ’ ΕΠΣΘ

Άθλος-Αχιλλέας 3-0

Ν. Μαγνησιακός-Κένταυρος Ν.Π. 0-5

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.