Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Φάση από το Σαρακηνός-Αγία Άννα με πρωταγωνιστές τους Δημολιό και Τζίκα.

Η Αγία Άννα μπορεί να δικαιούνταν κάτι παραπάνω βάσει εμφάνισης, αλλά ο Σαρακηνός ήταν αυτός που επικράτησε στο Βασδέκειο με 2-1 και έκανε το έξι στα έξι στην Α’ ΕΠΣΘ.

Στο 37’ ο Τζοβάρας πάσαρε από τα δεξιά στον Δημολιό κι αυτός με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-1. Ο Σαρακηνός είχε γρήγορη απάντηση, αφού στο 43’ ο Τζίκας εκτέλεσε φάουλ και ο Καλαμάτας με κεφαλιά έκανε το 1-1. Από φάουλ του Τζίκα ξεκίνησε και το νικητήριο γκολ του Σαρακηνού στο 68’. Ο τερματοφύλακας της Αγίας Άννας έκανε ασθενή απόκρουση και ο Παλαμιώτης, που πήρε το ριμπάουντ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας το έκτο τρίποντο σε ισάριθμα ματς στην ομάδα του.

Στο άλλο σαββατιάτικο παιχνίδι της Α’ Τοπικής η Ακρόπολη ήταν ιδιαίτερα παραγωγική, όπως μαρτυρά το τελικό 6-2 υπέρ της κόντρα στην Α.Ε. 2002, με την ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου, που είχε λόγω των πολλών απουσιών μόλις 13 παίκτες διαθέσιμους, να φτάνει τους 12 βαθμούς. Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Μόσιος στο 10’ και 78’, Φουρκιώτης στο 21’ και το 67’ (με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος), Παγώνης στο 44’ και Τσεκούρας στο 53’. Η Α.Ε. 2002, που κι αυτή στερήθηκε των υπηρεσιών τεσσάρων βασικών (Βερντόβα, Στουμποβίκος, Καλαϊτζίδης, Κούρτι), είχε προηγηθεί στο 5’με τον Παρίση, ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία, και είχε κάνει το 2-2 στο 32’ με πολύ όμορφο σουτ του Πολυχρόνου στο παραθυράκι.

Στη Β’ κατηγορία, η Μακρινίτσα επιβλήθηκε του Πανιωνίου με 3-1 και πήγε στους έξι πόντους. Ο Γιάννης Μωυσίδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 20’, ενώ στο 26’ κέρδισε πέναλτι ο Κιπτίου, που αγωνίστηκε, χωρίς να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του,  και το εκτέλεσε εύστοχα ο Ταφίλης για το 1-1. Το 2-1 έγινε με προβολή του Γεωργουλάκου στο 51’, ενώ ο Μωυσίδης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 87’, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Στη Γ’ ΕΠΣΘ εύκολο ήταν το πέρασμα του Άθλου από το Αχίλλειο. Η ομάδα του Θοδωρή Σκούρα κέρδισε με 0-4 τον γηπεδούχο Αχιλλέα (5’ Μπέης, 26’ Πιπινής, 65’ Κομπούρας, 85’ Τίτου), με το διπλό να αφιερώνεται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Νίκο Καλέμι, που είχε ένα ατύχημα, αλλά είναι καλά στην υγεία του.

Συνοπτικά τ’ αποτελέσματα στα ματς του Σαββάτου:

Α’ ΕΠΣΘ

Ακρόπολη-Α.Ε. 2002 6-2

Σαρακηνός-Αγία Άννα 2-1

Β’ ΕΠΣΘ

Πανιώνιος-Μακρινίτσα 3-1

Γ’ ΕΠΣΘ

Αχιλλέας-Άθλος 0-4

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.