Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Φάση από το ματς Ακρόπολη-Ρήγας με πρωταγωνιστές τους Γαβρίλο Τσουκάλη και Νασιακόπουλο

Ο Σαρακηνός συνέχισε ακάθεκτος στον δρόμο των επιτυχιών, νικώντας και την Αγία Παρασκευή με 2-1 στο Βασδέκειο, κάνοντας έτσι το οκτώ στα οκτώ στην Α’ ΕΠΣΘ. Στο 8’ ο Φλίγκος με απευθείας φάουλ έκανε το 1-0, αλλά στο 15’ ήρθε η ισοφάριση για την Αγία Παρασκευή. Ο 17χρονος επιθετικός χαφ Μαυροζούμης, που ήρθε φέτος στην Αγία Παρασκευή από τον Καναδά, ξεκίνησε ατομική προσπάθεια από το κέντρο και στην εξέλιξη της φάσης ο Μαυρίδης τον ανέκοψε και πήγε να γυρίσει την μπάλα με το στήθος προς τα πίσω, αλλά ο παίκτης των φιλοξενούμενων ξαναέγινε κάτοχός της και βγήκε σε θέση βολής και τελείωσε σωστά τη φάση για το 1-1. Τελικά στο 63’ ο Μαστακούλης χάρισε μετά το ματς με τον Ρήγα την περασμένη βδομάδα νέο τρίποντο στην ομάδα του, αφού σκόραρε το νικητήριο γκολ με εντυπωσιακό τρόπο και συγκεκριμένα με ψαλιδάκι.

Ο Ρήγας Φεραίος επανήλθε στις επιτυχίες μετά τις δύο σερί ήττες από Αίαντα και Σαρακηνό, περνώντας με 1-2 από τον Σέσκλο με αντίπαλο την Ακρόπολη. Το 0-1 έγινε στο 20’. Από φάουλ του Νασιακόπουλου και κεφαλιά του Γκίνη στο δοκάρι, πήρε τα ριμπάουντ ο ο Ιωάννου και σκόραρε. Στο 31’ κέρδισε ο Τσουκάλης κέρδισε πέναλτι για ανατροπή του από τον Αλμασίδη. Το εκτέλεσε ο Παγώνης, όμως απέκρουσε ο Καλαϊτζίδης και το 0-1 έμεινε.  Στο 46’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Γουτούλη, όμως ο διαιτητής Σαρρής είπε «όχι», αλλά στο 55’ οι Βελεστινιώτες απέκτησαν διαφορά δύο τερμάτων. Ο Γουτούλης από τα δεξιά έκανε τη συρτή σέντρα και στο πρώτο δοκάρι ο Νασιακόπουλος έκανε μία ωραία περιστροφή γύρω από τον εαυτό του και με αριστερό πλασέ σημείωσε το 0-2. Η Ακρόπολη μείωσε στο 89’ με προβολή του Σπύρου Γκάγκα του Κωνσταντίνου.

Η έκπληξη της 8ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ έγινε στο Ollimpico. Με ένα φοβερό σουτ του Στουμποβίκου, η Α.Ε. 2002 πέτυχε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Αγίας Άννας, ανεβαίνοντας στους δέκα βαθμούς. Ο παίκτης των φιλοξενούμενων στο 89′ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας, με το γκολ να αποδεικνύεται χρυσό για την ομάδα του. Ο Στουμποβίκος μάλιστα είχε και δοκάρι δύο λεπτά νωρίτερα, όταν πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά είδε την προσπάθειά του να μην τελεσφορεί.

Πρώτη βαθμοί και πρώτη νίκη για τη Δάφνη, που πήρε το διπλό με 1-3 στο Βοηθητικό από τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς. Στο 2’ ο Τσιγαρίδας με πλασέ μετά από ασίστ του Λούκα έκανε το 0-1 και στο 13’ ο Αλμπα έγραψε το 1-1, όταν βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Δάφνης και πλάσαρε εύστοχα. Ο Καρακίτσος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Άρη Γιαννούτσου, αφού πέτυχε δύο γκολ. Στο 27’ με ψηλοκρεμαστό πλασέ σημείωσε το 1-2,  ενώ στο 90’ βγήκε στο τετ-α-τετ από βολέ του γκολκήπερ Μιχαλόπουλου και ήταν για μία ακόμη φορά εύστοχος, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

Η Β’ ΕΠΣΘ

Μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Αστέρα ο Γεωργίου σκόραρε για την ομάδα της Σκοπέλου, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους και να χαρίζει το τρίποντο στους γηπεδούχους. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς για τον Αστέρα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Μαρούφ στο 35′, ενώ στο 80′ ήταν η σειρά του Σταμάτη Πατσή να αποβληθεί για τη Σκόπελο.

Παρά τις απουσίες τουλάχιστον επτά βασικών παικτών, η Μακρινίτσα πήρε εύκολα τη νίκη απέναντι στον Πηλέα με σκορ 5-0. Πατσίδης, Βέρμπης και Καναβός με κεφαλιές έδωσαν προβάδισμα τριών τερμάτων στους γηπεδούχους στο 25’, το 44’ και το 47’, ενώ Αντωνόπουλος και Φραγκούλης διαμόρφωσαν το τελικό 5-0, βρίσκοντας  δίχτυα στο 70’ και το 82’.

Η Γ’ ΕΠΣΘ

Ο Απόλλων Καναλίων επιβλήθηκε με 1-3 του Αχιλλέα στο Αχίλλειο και είναι προσωρινά μόνος πρώτος στη Γ’ ΕΠΣΘ με 13 πόντους. Η ομάδα του Χρήστου Κολημήτρα άνοιξε το σκορ με τον Νούλα στο 21’ πλασέ, ενώ το 0-2 έκανε με τον ίδιο τρόπο ο Αναγνώστου στο 38’, για να έρθει με κεφαλιά στο 62’ ο «γερόλυκος» Β. Ξέρας να δώσει αέρα τριών τερμάτων στους φιλοξενούμενους, που δέχθηκαν τη μείωση στο 80’.

Τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο (23/11) έχουν ως εξής:

Α’ ΕΠΣΘ/8η αγωνιστική

Αγία Άννα-ΑΕ 2002 0-1

Ακρόπολη-Ρήγας Φεραίος 1-2

Σαρακηνός-Αγία Παρασκευή 2-1

Ιάσων Α.Μ.-Δάφνη 1-3

Β’ ΕΠΣΘ/7η αγωνιστική

Σκόπελος-Αστέρας 1-0

Μακρινίτσα-Πηλέας 5-0

Γ’ ΕΠΣΘ/6η αγωνιστική

Αχιλλέας-Απόλλων Καν. 1-3

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.