Αποτελέσματα και σκόρερ στη Β’ ΕΠΣΘ (Κυριακή 12/12)

Με… αναβολή ξεκίνησε το σημερινό πρόγραμμα (12/12) της αγωνιστικής δράσης στη Β’ ΕΠΣΘ, καθώς η Ένωση ανακοίνωσε ότι η αναμέτρηση ανάμεσα στους Νέους της Αγίας Άννας και του ΑΟ Σκοπέλου αναβλήθηκε λόγω του απαγορευτικού απόπλου του F/D ΕΡΑΤΩ.

Από εκεί και πέρα, στα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν, ο Μαγνησιακός πέρασε με 0-2 από την έδρα του Ιάσονα Άλλης Μεριάς. Το 0-1 έγινε από τον Γιάννη Κέκια με εξ επαφής σουτ μετά από εκτέλεση του Καρμαγάλου στο 37’, ενώ μετά από ατομική ενέργεια και σέντρα του Γ. Κέκια, ο Παπαστεργίου στο 65′ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 υπέρ της ομάδας του.

Εύκολο πρωί είναι και η ΕΛ Νηλέας απέναντι στον Κένταυρο Νοτίου Πηλίου, καθώς επικράτησε σε βάρος του με σκορ 3-0. Ο Γκογκινούδης σημείωσε δύο τέρματα για τους γηπεδούχους, καθώς στο 19’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κουβαρά έκανε το 1-0, ενώ στο 55’ μετά από μπαλιά του Μακρή πέτυχε το 2-0. Το τελικό 3-0 έκανε στο 75′ ο Χατζηκώστας μετά από σέντρα του Κατσίμπαλη, ενώ ο Τσουμάνης είχε για την ΕΛ Νηλέας δοκάρι μετά από κεφαλιά στο 65’.

Επίσης, κανένα πρόβλημα δεν είχε η ΑΠΟΒ στην έδρα του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας, από την οποία πέρασε με σκορ 0-4! Το 0-1 έκανε ο Παρθένης στο 17′ μετά από ασίστ του Τσόχα, ενώ ο Έντι Νταϊλάνι πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 31′ για το 0-2. Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο Νταϊλάνι στο 65′ έκανε το 0-3 μετά από εκτέλεση πλάγιου του Τσόχα, ενώ ο Χούμπλης διαμόρφωσε το τελικό 0-4 στο 75′.

Από την άλλη, ο Ελευθεριακός πήρε τη νίκη απέναντι στους Νέους Αθλητές Νίκης, επικρατώντας 2-0, ενώ με σκορ 1-2 οι Μικροθήβες πέρασαν από την έδρα του Απόλλωνα Καναλίων. Το 0-1 έγινε στο 20’ με πλασέ του Διαμαντένια, ενώ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 40’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Διαμαντένια και κεφαλιά του Λαΐνα. Στο 46’ με πέναλτι ο Νούλας μείωσε σε 1-2 για τον Απόλλωνα Καναλίων, σκορ που ήταν και το τελικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.