Αποτελέσματα και σκόρερ στην Α’ ΕΠΣΘ (Κυριακή 28/11)

Εύκολο αποδείχθηκε το έργο του Σαρακηνού απέναντι στον ΑΟ Σκιάθου
Η 9η αγωνιστική και το εξ αναβολής παιχνίδι

Με εξ αναβολής παιχνίδι (από την 4η αγωνιστική) άνοιξε η αυλαία για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ σήμερα Κυριακή 28 Νοεμβρίου, με τον Σαρακηνό να έχει εύκολο έργο απέναντι στον ΑΟ Σκιάθου, σε βάρος του οποίου επικράτησε με το ευρύ 4-0.

Ο Σαρακηνός άνοιξε το σκορ στο 14’ της αναμέτρησης, καθώς ο Δημόπουλος δέχθηκε την μπάλα στην πλάτη της άμυνας και περνώντας και τον τερματοφύλακα του ΑΟ Σκιάθου σε κενή εστία έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Από λάθος της άμυνας εξάλλου στο 33’ ο Αραμπατζής έγινε αποδέκτης της μπάλας και σούταρε με την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία της εστίας του Τσάκου, για το 2-0.

Τα δύο επόμενα γκολ ο Σαρακηνός τα κράτησε για το τέλος. Στο 87 βγήκε η σέντρα από τα αριστερά για να πεταχτεί στην πορεία της μπάλας ο Γκινίδης και έκανε έτσι το 3-0. Στο 90’ πάλι, ο Καλαμάτας βγήκε απέναντι στον Τσάκο και έκανε το 4-0, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Πρωινό ήταν και το παιχνίδι ανάμεσα σε Τοξότη και Δάφνη, με τους γηπεδούχους να επικρατούν 1-0 χάρη σε τέρμα που σημείωσε στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης ο Λευτέρης Δενελάβας, αφιερώνοντάς το στον πατέρα του Ηλία που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες. Ο Τοξότης είχε και δοκάρι στο 78′, όταν ο Γιαννακούρας βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά είδε την μπάλα να σταματά στο αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας, στην προσπάθεια που επιχείρησε για να σκοράρει.

 

ΦΘ Αγχίαλος-Γ.Σ. Αλμυρού 1-4

Επανήλθε στις νίκες ο Γ.Σ. Αλμυρού επικρατώντας με 1-4 στην έδρα της Αγχιάλου. Ο Κώστας Ρέππος είχε σε πολύ καλή ημέρα την επιθετική του τριάδα (Κοντοβάς-Χριστοφορίδης και Κλουκουτάρας) και ήταν αυτή που πέτυχε τα τέρματα της νίκης. Ο Κοντοβάς με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου με κεφαλιά-ψαράκι άνοιξε το σκορ, μετά από σέντρα του Χριστοφορίδη από δεξιά, ενώ στο 24’ ο ίδιος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του –και τα δικά του- με εύστοχη απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ. Λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο Χριστοφορίδης θα κάνει την σέντρα-σουτ, η οποία θα καταλήξει στο «παραθυράκι» της εστίας των γηπεδούχων.

Στο 56’, ο Αράπης που επέστρεψε μετά την τιμωρία μίας αγωνιστικής για την αποβολή στο παιχνίδι με τον Πύρασο, σημείωσε αυτογκόλ, αλλά ο Κλουκουτάρας με σουτ στο 74’ διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

 

Αίας-Πρωτεσίλαος 2-1
Με κεφαλιά του Θανάση Κατσαβριά ο Αίαντας ξεπέρασε το υψηλό εμπόδιο του Πρωτεσίλαου στο 89’και πήρε το τρίποντο που τον κρατάει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Ο Χειλάς με ωραίο σουτ από αριστερά, έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία της εστίας του Μάνου για το 0-1, με τον Αλαμάνη να ισοφαρίζει στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 77’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, με τη μπάλα να πηγαίνει στο γάμα της εστίας του Χαλάτση που δεν κατάφερε να το αποσοβήσει. Στο 89’ ο Μακανίκας έκανε σέντρα με τον πολύπειρο Κατσαβριά να πιάνει την κεφαλιά και να διαμορφώνει το τελικό 1-2. Χαρακτηριστικό του αγώνα ο δυνατός αέρας στο δεύτερο ημίχρονο που δεν επέτρεψε και στις δύο ομάδες να παίξουν τον ποδόσφαιρο που μπορούν.

 

Ρήγας-Διαγόρας 6-0
Δεν χωράει ιδιαίτερης κριτικής το παιχνίδι ανάμεσα σε Ρήγα και Διαγόρα. Ο Γάρος πέτυχε χατ τρικ (34’ με πλασέ, 53’ με κεφαλιά και 68’ με πλασέ) για το σύνολο του Λάκη Μπακάλη, ενώ από ένα πέτυχαν οι Δημήτρης Αγροκώστας στο 25’ με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Βαϊόπουλου, Δίντσης στο 42’ με πλασέ από κοντά και Πάσχος στο 78’. Δύο δοκάρια είχε ο Γιώργος Αγροκώστας στο 30’ και στο 71’.

 

Αγ. Παρασκευή-Ακρόπολη 1-1
Καμία από τις δύο ομάδες δεν ικανοποίησε η ισοπαλία, μιας και η Αγία Παρασκευή ήθελε να περάσει πάνω από τη Σκιάθο μετά την ήττα της από τον Σαρακηνό και η Ακρόπολη να πλησιάσει στον πόντο την Αγία Άννα, μετά την ισοπαλία της με την ΑΕ 2002, στο γήπεδο της Αργαλαστής.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με πλασέ του Πιτσάβα στο 22’, με τον Βούκοτο να ισοφαρίζει στο 40’ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Γκέγκου, για το τελικό 1-1.

 

Τοξότης-Δάφνη 1-0

Το τέρμα που πέτυχε στο 30′ ο Λευτέρης Δενελάβας και αφιέρωσε στη μνήμη του πατέρα που πριν από μερικές ημέρες έχασε, ήταν αυτό που καθόρισε την αναμέτρηση ανάμεσα σε Τοξότη και Δάφνη.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1ος Όμιλος

Αγία Άννα         20
Σαρακηνός       19
Ακρόπολη        17
Τοξότης           16
Σκιάθος            8
Αγ. Παρασκευή  8
Δάφνη              7
ΑΕ 2002            7
Μακρινίτσα        0

 

2ος Όμιλος

Πύρασος          21
Αίας Σούρπης   19
Ρήγας Φεραίος  17
ΓΣ Αλμυρού      15
Πρωτεσίλαος      9
ΦΘ Αγχίαλος      7
Μυρμηδόνες       4
Αστέρας Ριζ.       3
Διαγόρας           2

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.