Αποτελέσματα και σκόρερ στην Α’ ΕΠΣΘ την Κυριακή (21/11)

Εύκολο έργο για τον Σαρακηνό απέναντι στην ΑΕ 2002

Με το παιχνίδι Σαρακηνός-ΑΕ 2002 άνοιξε η αυλαία της αγωνιστικής δράσης στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ για την Κυριακή 21/11, με την 8η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Σαρακηνός επικράτησε με το ευρύ 6-1 σε βάρος της ΑΕ 2002, με το σύνολο του Γιάννη Φασουράκη να παίρνει εξ αρχής ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης, με τον Αραμπατζή να αποτελεί τον μεγάλο πρωταγωνιστή των γηπεδούχων. Στο 4′ μετά από δική του εκτέλεση φάουλ με κεφαλιά ο Καλαμάτας έκανε το 1-0, ενώ στο 9′ ο Καλιακούδας έκλεψε την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου για να φτάσει απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και να διπλασιάσει τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Η ΑΕ 2002 μείωσε στο 22′ με τον Καλαϊτζίδη να δίνει την ασίστ στον Στουμποβίκο για να κάνει το 2-1. Ο Σαρακηνός συνέχισε να σκοράρει στο 40′ με τον Αραμπατζή μετά από ασίστ του Γιοβάνη, ενώ στο 55′ ήταν η σειρά του Αγγελή για το 4-1 με ασίστ του Αραμπατζή. Ο ίδιος πάσαρε στον Καλαμάτα στο 60′ για το 5-1, ενώ στο 70 και πάλι ο Αραμπατζής διαμόρφωσε το τελικό 6-1.

Mε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δενελάβα το οποίο δόθηκε για χέρι εντός περιοχής, ο Τοξότης επιστρέφει από την Σκιάθο με τρεις βαθμούς, επικρατώντας 0-1 σε βάρος του τοπικού ΑΟ.

 

Αγχίαλος- Αίας 0-2
Επιστροφή στις νίκες για τον Αίαντα στην έδρα της ΦΘ Αγχίαλου με 0-2 και με το τρίποντο αυτό οι παίκτες του Μιχάλη Ανδρωνά βρίσκονται στην κορυφή του 2ου Ομίλου. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και κέρδισαν πέναλτι στο 34’, το οποίο ανέλαβε να το εκτελέσει ο Λάμπρου, αλλά ο Χαλάτσης έπεσε στη γωνία του και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Στο 38’ ο Ξηροκώστας έκανε σέντρα, ο Κατσαβριάς έπιασε την κεφαλιά, η οποία σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επανάληψη και μόλις στο 49’, ο Αλέκος Αραπίτσας κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Δράγνη και το μετέτρεψε σε γκολ ο Κατσαβριάς για το 0-1. Στο 64’ ο επιθετικός του Αίαντα είχε δεύτερο δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε και για δεύτερη φορά στο οριζόντιο.
Στο 74’ διαμορφώθηκε το τελικό 0-2, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μακανίκα, ο Βούλγαρης με ωραία κεφαλιά πέτυχε το γκολ για τους «κιτρινόμαυρους».

 

Μυρμιδόνες-Αστέρας 1-1
Την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία έφεραν οι Μυρμιδόνες και μάλιστα με το ίδιο σκορ
(1-1), αυτή τη φορά με τον Αστέρα στο γήπεδο του Πλατάνου, με την ομάδα του Τάκη Παρισσάκη να πετυχαίνει τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία μετά το 1-1 με τον Διαγόρα την περασμένη αγωνιστική. Η ομάδα του Άρη Γιαννούτσου προηγήθηκε στο 23’ με σουτ του Κατσαβριά έξω από την περιοχή, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη με κεφαλιά του Παναγιώτη Αποστολίδη, μετά από ωραία σέντρα του Παππά στο 56’. Οι γηπεδούχοι έμεινα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τσέργα, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 88’ σε ανατροπή του Ξηρομερίτη.

 

Αγ. Άννα-Δάφνη 3-0
Δεν δυσκολεύτηκε η Αγία Άννα να επικρατήσει της Δάφνης με 3-0, για την 8η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ. Ο Τζοβάρας μόλις στο 1ο λεπτό έκανε το 1-0 όπου μετά από σουτ του Σιώβα πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του τερματοφύλακα της Δάφνης. Με την έναρξη της επανάληψης, στο 47’, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Σέτο να πλασάρει σε κενή εστία , μετά από ωραίο γύρισμα του Ματθαίου, ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο για την ομάδα του, τρία λεπτά αργότερα με σουτ έξω από την περιοχή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.