Αποτελέσματα και σκόρερ στους κυριακάτικους αγώνες της ΕΠΣΘ

Φάση από τον αγώνα ΑΕ Διμηνίου-Ιάσων Άλλης Μεριάς

Ασταμάτητος δείχνει ο Αίας Σούρπης, καθώς κατάφερε να προσθέσει μία ακόμη νίκη στο ενεργητικό του, επικρατώντας 0-1 στην έδρα του Πυράσου Νέας Αγχιάλου, φτάνοντας έτσι τους 15 βαθμούς, έχοντας κάνει το 5 στα 5 στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Γιάννης Αραπίτσας στο 82ο λεπτό και μάλιστα με έναν εντυπωσιακό τρόπο. Αφού έγινε κάτοχος της μπάλας στο κέντρο του γηπέδου, πέρασε τουλάχιστον τέσσερις αντιπάλους, για να βρεθεί απέναντι στον  τερματοφύλακα των γηπεδούχων, και με ωραίο πλασέ στη δεξιά γωνία της εστίας έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Πιο πριν, με την Αγία Άννα να επικρατεί εκτός έδρας σε βάρος της Σκιάθου με σκορ 1-3 άνοιξε η αυλαία για τα κυριακάτικα παιχνίδια της πρώτης τοπικής κατηγορίας. Η Αγία Άννα προηγήθηκε στο 26′, με τον Αγιασιώτη να βγάζει την μπαλιά για τον Τζοβάρα και αυτός δεν αστόχησε απέναντι στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τη Σκιάθο να αντιδρά στο 54′ με τον Μπάμπα, που βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και έγραψε το 1-1. Στο 71′ ωστόσο η Αγία Άννα έκανε το 1-2, όταν Σέττος και Ματθαίου συνεργάστηκαν, για να βγάλει ο δεύτερος την παράλληλη σέντρα για τον Τσελεπή που σκόραρε με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή. Το 1-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, έγινε στο 79′, με τον Σέττο να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι και να στέλνει κι αυτός με τη σειρά του την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Τοξότης μπορεί να αγχώθηκε κάποια στιγμή απέναντι στους Μυρμιδόνες, αλλά πήρε τελικά τη νίκη με το ευρύ 1-4. Το σύνολο του Θανάση Χρυσοχού προηγήθηκε με 0-1 στο 9′ με κεφαλιά του Θαλασσινού, ενώ διπλασίασε τα τέρματά του με τον Μάστορα στο 43′ που σκόραρε με πλασέ. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 55′, ακολούθησε το δοκάρι του Θαλασσινού στο 60′, και τελικά ο Κωνσταντάκος έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους με πλασέ στην κλειστή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα στο 64′. Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στο 75′ με αυτογκόλ των Μυρμιδόνων, στην προσπάθεια της άμυνας να διώξει την μπάλα μετά από σέντρα του Κωνσταντάκου από τα αριστερά.

Η Β’ ΕΠΣΘ

Η αρχή είχε γίνει βέβαια με παιχνίδια της Β’ ΕΠΣΘ, με τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς να περνά από την έδρα της ΑΕ Διμηνίου με 0-2. Το σκορ άνοιξε στο 25′, όταν ο Κιπτίου έκανε το σουτ αλλά δεν μπόρεσε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία, για να έρθει ο Βαλάντης Χρηστάκης στην επαναφορά να κάνει το 0-1. Το 0-2 έγινε στο 75′, όταν ο Τσιόρτος ανατράπηκε εντός περιοχής και πήρε το πέναλτι, για να το εκτελέσει ο ίδιος και να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Ο Άθλος Αλμυρού πέρασε από την έδρα του Απόλλωνα Καναλίων, με 13. το σκορ άνοιξε στο 50′ ο Σκούρας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Πιπινή, ενώ στο 60′ ο Σκούρας με κεφαλιά πέρασε την μπάλα στον Κακαλέ, για να κάνει αυτός την προβολή για το 0-2. Στο 65′, πάλι για τον Άθλο, ο Κομπούρας έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από ασίστ του Ακριβού, για να σημειώσει με διαγώνιο σουτ το 0-3.  Οι γηπεδούχοι απλώς μείωσαν και διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στο 85′, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καράνταγλη.

Σπουδαία νίκη πήρε ο Ερμής Βόλου, καθώς υπέταξε 4-2 τον Άνθιμο Γαζή, και μάλιστα με σχετική άνεση, αφού προηγήθηκε με 4-0. Στο 7′ έγινε το 1-0 με τον Μπισκανάτα μετά από ασίστ του Λευτέρη Χασιώτη, ενώ στο 17′ ο Κυριάκης έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Ο Χασιώτης με μακρινό σουτ σκόραρε για το 3-0 στο 30′, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και στο 53′ μετά από ατομική προσπάθεια ο Μέμτσας έγραψε το 4-0 για την ομάδα του. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μέμτσας και Γιασαλλράρι είχαν και από ένα δοκάρι. Aπό εκεί και πέρα ο Άνθιμος Γαζής μείωσε σε 4-1 στο 54′ με σουτ του Τριχόπουλο,  ενώ στο 76′ έγινε το 4-2 μετά από κεφαλιά του Αρμάγου.

Στιγμιότυπο από τη νίκη του Ερμή επί του Άνθιμου Γαζή

Η ΑΠΟΒ από την άλλη μπορεί να προηγήθηκε 2-0 απέναντι στον Ελευθεριακό στο ημίχρονο, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας, γνωρίζοντας την ήττα με 2-3! Για την ομάδα του Βασίλη Σιγάλα το σκορ άνοιξε στο 20′ ο Έντι Νταϊλάνι μετά από ασίστ του Χούμπλη, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 26′ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ασίστ του Παρθένη για να κάνει το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Ελευθεριακός αντέδρασε και έκανε την ολική επαναφορά, για να διαμορφώσει το τελικό 2-3!

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της Κυριακής σε Α’ και Β’ Τοπική κατηγορία:

Α’ ΕΠΣΘ

Σκιάθος-Αγία Άννα 1-3

Μυρμηδόνες-Τοξότης 1-4

Πύρασος-Αίας 0-1

Β’ ΕΠΣΘ/1ος όμιλος

Ερμής-Ανθιμος Γαζής 4-2

Α.Ε. Διμηνίου-Ιάσων Α.Μ. 0-2

Β’ ΕΠΣΘ/2ος όμιλος

Απόλλων-Αθλος 1-3

Α.ΠΟ.Β-Ελευθεριακός 2-3

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.