Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Μονομαχία του Πέτση με τον Τσίγγα στο ματς Πανιώνιος-Ιάσων Α.Μ.

Ο Σαρακηνός στο τελευταίο χρονικό ματς της 21ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ και το μοναδικό που έγινε την Κυριακή για την πρώτη τη τάξει κατηγορία, νίκησε άνετα με 5-0 τον Μαγνησιακό. Μόλις στο 2’ ο Τρικαλινός μέσος Μπακάλης έκανε το 1-0 μετά από ασίστ του Αλέξανδρου Σιώμου του Γεωργίου, ενώ στο 13’ ο Αλέξανδρος Σιώμος του Αποστόλου σημείωσε το 2-0 με μονοκόμματο σουτ μετά από σέντρα του Ντούρο. Στο 49’ με αυτογκόλ μετά από παράλληλη μπαλιά του Μόσιου έγινε το 3-0, ενώ στο 68’ η κεφαλιά του Ρακή μετά από τη σέντρα του Ντούρο κατέληξε στα δίχτυα για το 4-0. Το σκορ έκλεισε ο Τζίκας στο 70’ μετά από ωραία συνεργασία με τον Μόσιο.

Η Β’ ΕΠΣΘ

Μεγάλο διπλό στο Βασδέκειο με 1-3 επί του Πανιωνίου σημείωσε ο Ιάσων Άλλης Μεριάς σε πρωινό ματς της Κυριακής για την 21η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΘ. Η ομάδα του Παναγιώτη Κουρούπη βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 10’ με γκολ του Καραγιώργου, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν και πέναλτι στο 22’ με τον Κιπτίου (το κέρδισε ο ίδιος). Στο 23’ ο Δημόπουλος είχε δοκάρι για τον Ιάσονα, ενώ ο Πανιώνιος είχε τις φάσεις για το 2-0 στο πρώτο εικοσάλεπτο της επανάληψης, αλλά  τερματοφύλακας Μοράβα όποτε χρειάστηκε, φώναξε «παρών». Κόντρα στη ροή του αγώνα ο Ιάσων ισοφάρισε στο 70’ με πλασέ του Λαρίση και από κει και πέρα οι φιλοξενούμενοι έκαναν ό,τι ήθελαν. Σημείωσαν άλλα δύο γκολ και πήραν το τρίποντο. Αρχικά με άψογο πλασέ στο τετ-α-τετ ο Δημόπουλος έκανε το 1-2 στο 73’ και ο Ζατσάι με επίσης πανέμορφο συρτό πλασέ στη δεξιά γωνία μετά από συρτή σέντρα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Πολύ εύκολα, αφού στο 31’ προηγούνταν με 4-0, η Αχγίαλος επικράτησε του Άνθιμου Γαζή με 4-1. Το σκορ άνοιξε στο 3’ ο Μαυρόπουλος και ακολούθησαν τα τέρματα των Καραγιώργου (21’), Μπερτζέμης (24’) και Σγατζή (31’). Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 58’ ο Άνθιμος Γαζής μείωσε με τον Βούλγαρη.

Έχασε έδαφος η Δάφνη, που ηττήθηκε με 1-0 από τον Παγασητικό στην κοινή έδρα των δύο ομάδων, το γήπεδο Διμηνίου. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε μετά από πάσα του Σίμου ο Πουλογιάννης με ψηλοκρεμαστό πλασέ από θέση μέσα αριστερά.

Η Γ’ ΕΠΣΘ

Το Αθλητικό Κολέγιο Νίκης πέρασε από το γήπεδο της Γατζεάς, που χρησιμοποίησε ως έδρα η Ιωλκός. Η ομάδα των Παρασκευαΐδη-Σκουφογιάννη επιβλήθηκε με 1-3 σε ένα όμορφο παιχνίδι, με γρήγορο ρυθμό, πολλές τελικές προσπάθειες για γκολ και τέσσερα τέρματα. Ο Παπαστεργίου άνοιξε το δρόμο για τη νίκη των κυανόλευκων με δύο τέρματα στο 5′ και το 42′, οι γηπεδούχοι μείωσαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κάβουρα στο 70′, με τον Γερολυμάτο στο 90′ να “κλειδώνει” το τρίποντο για την ομάδα των Παρασκευαΐδη και Σκουφογιάννη, με προσωπικό του τέρμα. Δοκάρι για τους γηπεδούχους είχε ο Κότογλου στο 40′, ίδια κατάληξη είχε κι ένα σουτ του Γερολυμάτου για το Κολέγιο στο 68′.

Το Κολλέγιο έφτασε στους 54 βαθμούς, ενώ 50 έχει πλέον η Σκόπελος, που κέρδισε με 2-3 στο βοηθητικό την ΑΠΟΒ. Οι Σκοπελίτες προηγήθηκαν με 0-2 χάρη στα γκολ στο 23′ του Σκιαθίτη και στο 30′ του Συνοδινού, αλλά ισοφαρίστηκαν μέχρι το ημίχρονο σε 2-2 με τέρματα που δέχτηκαν στο 32’ και το 42’ από τους Νταϊλάνι και Άγγελο Παπαδόπουλο. Στο 50′ ο Σένκο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, που αναγκάστηκε ν παίξει με δέκα παίκτες από το 65’ λόγω αποβολής του Παναγιώτου.

Ο Ηρακλής Αγίων Θεοδώρων πήρε το διπλό στο Βασδέκειο με σκορ 2-3 επί του Νέου Μαγνησιακού. Το 0-1 έκανε ο Κλίντον στο 29′, αλλά ισοφάρισε στο 45′ ο Δοδοντσίδης. Οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν το τρίποντο στο 55′ και το 60′ με τέρματα των Μουζουράκη και Παρίση (1-3), ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε για τον Νέο Μαγνησιακό και πάλι ο Δοδοντσίδης με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Γλυκός.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή:

Α’ ΕΠΣΘ

Σαρακηνός-Μαγνησιακός 5-0

Β’ ΕΠΣΘ

Φ.Θ. Αγχίαλος-Άνθιμος Γαζής 4-1

Πανιώνιος-Ιάσων Α.Μ. 1-3

Παγασητικός-Δάφνη 1-0

Γ’ ΕΠΣΘ

ΑΠΟΒ-Σκόπελος 2-3

Ιωλκός-Αθλ. Κολ. Νίκης 1-3

Ν. Μαγνησιακός-Ηρακλής Α.Θ. 2-3

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.