Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Ο Στεργίου του Πανιωνίου ελέγχει την μπάλα και σπεύδει να τον μαρκάρει ο Γαβρήλος Τσουκάλης της Δάφνης στο ματς του Βασδέκειου

Τεσσάρα στον Πτελεό για τον Ρήγα Φεραίο, με τους Βελεστινιώτες να επικρατούν με 0-4 του Πρωτεσίλαου για την 7η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ. Στο 14’ από κόρνερ του Νασιακόπουλου και μετά από αδυναμία της άμυνας του Πρωτεσίλαου να διώξει, ο Πάσχος έκανε ένα γυριστό σουτ, πέφτοντας, για να προλάβει την μπάλα, και έγραψε το 0-1. Στο 47’ από κάθετη του Νασιακόπουλου με πλασέ ο Πάσχος, που βγήκε σε θέση βολής, σημείωσε το 0-2, ενώ ένα λεπτό μετά (48’) ο Σιαμανίκος προσπάθησε να γυρίσει προς τα πίσω την μπάλα και ο Πάσχος, που κυνήγησε τη φάση, με προβολή έκανε το 0-3, προλαβαίνοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 62’ το σουτ του Αραμπατζή από το ύψος της μεγάλης περιοχής σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ στο 80’ από σέντρα του Γάρου από τα δεξιά ο Σέττος από το ύψος του πέναλτι με πλασέ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Σε ένα βαρύ γήπεδο Σκιάθος και Αίας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Στο 25’ με πέναλτι του Κατσαβριά, που κέρδισε ο Αραπίτσας έγινε το 0-1, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 69’ με σουτ του Ντένις Πρίφτι μετά από κεφαλιά του Μπάμπα, που κόντραρε, με την μπάλα να στρώνεται στον σκόρερ. Τρεις φορές ακυρώθηκαν γκολ για οφσάιντ των φιλοξενουμένων στο 23’ με τον Κατσαβριά και μετά το 1-1 δύο φορές με τον Χειλά. Μάλιστα στο τρίτο ακυρωθέν γκολ υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων, ενώ οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι και στις τρεις περιπτώσεις ο βοηθός είχε σηκώσει έγκαιρα το σημαιάκι του.

Ο Πύρασος νίκησε με 1-0 τον Μαγνησιακό. Ο Γκίνης με κεφαλιά μετά από φάουλ του Ζαχαράκη στο 72’ σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ενώ δύο λεπτά πριν ο Τζίκας είχε δοκάρι σε κεφαλιά μετά και από παρέμβαση του Στούκα. Ο Τζίκας πάντως αποβλήθηκε για εξύβριση με απευθείας κόκκινη στο 78’.

Η Β’ ΕΠΣΘ

Μεγάλη νίκη εκτός έδρας σε σημασία και σε σκορ σημείωσε η πρωτοπόρος της Β’ ΕΠΣΘ Δάφνη στο Βασδέκειο επί του Πανιωνίου με 0-3 το πρωί της Κυριακής και έφτασε στους 18 βαθμούς. Η ομάδα του Ντένη Κουκουβίνου σκόραρε με τον Τσαρέλα στο 38’ με κεφαλιά, με τον Τσιγαρίδα στο 56’ με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής και με τον Φιλοσόγλου με σουτ από θέση μέσα αριστερά στο 68’, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες μέχρι τη λήξη να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ.

Στη Γατζέα ο Άνθιμος Γαζής κέρδισε τις Μικροθήβες με 2-0 με γκολ στο 64’ του Λινάρδου και στο 85’ του Αλβανόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι θεωρούν ότι κακώς ξεκίνησε το ματς, χαρακτηρίζοντας το γήπεδο λίμνη, στο οποίο δεν έπρεπε να διεξαχθεί αγώνας. Υπάρχει βίντεο από το ζέσταμα, που θα αναρτηθεί από τις Μικροθήβες, για να αποδείξουν την ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου. Από την άλλη οι γηπεδούχοι πιστεύουν ότι το ματς καλώς ξεκίνησε.

Αναβολή είχαμε στο Παγασητικός-Τοξότης λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του Διμηνίου από τη συνεχόμενη βροχόπτωση, όπως για την ίδια αιτία και στο Αγχίαλος-Ιάσων Α.Μ.

Η Γ’ ΕΠΣΘ

Αναβλήθηκε για διαφορετικό λόγο το παιχνίδι της Γ’ ΕΠΣΘ Δημητριάς-Σκόπελος, αφού υπήρχε απαγορευτικό απόπλου και οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν.

Η πρωτοπόρος Ένωση Λεχωνίων Νηλέα επικράτησε δύσκολα με 2-3 της ΑΠΟΒ. Δύο φορές προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με Βαγιόπουλο στο 16’ και Φιλίππου στο 38’ και δύο φορές ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι με τέρματα του Χούμπλη στο 28’ και το 65’. Τελικά ο Φιλίππου με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 72’ έκανε το 2-3.

Στο «Κιούπι» το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης για τη Γ’ ΕΠΣΘ επιβλήθηκε με 1-2 του Νέου Μαγνησιακού, με τον Κουτσαρνάκη να πετυχαίνει δύο γκολ, το ένα με πέναλτι στο 45’ και το άλλο στο 55’, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 65’ με τον Γλυκό.

Η Ιωλκός πήρε το τρίποντο με αντίπαλο τον Άθλο στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Άλλης Μεριάς με σκορ 3-0. Οι απουσίες ανάγκασαν τον Σταύρο Σταμπουλή να χρησιμοποιήσει τον τερματοφύλακα Ζάχο ως σέντερ φορ κι αυτός τον δικαίωσε, αφού στο 22’ βρήκε δίχτυα με πλασέ, ενώ ο Τόρο με πέναλτι στο 56’ (δόθηκε για χέρι) και ο Μπόγια στο 66’ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Το διπλό πήρε ο Απόλλων Καναλίων στο γήπεδο της Αργαλαστής, καταβάλλοντας την αντίσταση του Κενταύρου Νοτίου Πηλίου με 0-2. Έτσι η ομάδα του Θανάση Βλαχόπουλου πήγε στους 12 βαθμούς. Τα δύο τέρματα σημείωσαν στο 20’ ο Βασιλείου και στο 89’ ο Ζήσης, ενώ δοκάρι για τους νικητές είχε ο Παναγιωτάκης.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή:

A’ ΕΠΣΘ

Σκιάθος-Αίας 1-1
Πρωτεσίλαος-Ρήγας 0-4
Πύρασος-Μαγνησιακός 1-0
Β’ ΕΠΣΘ

Πανιώνιος-Δάφνη 0-3

Άνθιμος Γαζής-Μικροθήβες 2-0
Παγασητικός-Τοξότης αναβολή

Αγχίαλος-Ιάσων Α.Μ.  αναβολή
Γ’ ΕΠΣΘ

Ιωλκός-Άθλος 3-0

Δημητριάς-Σκόπελος αναβολή

Νέος Μαγνησιακός-Αθλ. Κολ. Νίκης 1-2

ΑΠΟΒ-Ένωση Λεχ. Νηλέα 2-3

Κένταυρος Ν.Π.-Απόλλων Καν. 0-2

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.