Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ το Σάββατο

Φάση από το ματς Πανιώνιος-Μακρινίτσα

Μία μεγάλη νίκη απέναντι στον Διαγόρα για την 3η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ πανηγύρισε στο γήπεδό του ο Αίας Σούρπης, που επικράτησε με 3-1, παρότι βρέθηκε να χάνει από το 34’ με 0-1 χάρη σε γκολ με κεφαλιά του Βουραζέρη.

Όμως η ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη απάντησε με τρία τέρματα, εκ των οποίων τα δύο έβαλε ο Θανάσης Κατσαβριάς, που έφτασε ήδη τέσσερα σε τρεις αγωνιστικές. Συγκεκριμένα ο έμπειρος επιθετικός μετέτρεψε σε γκολ στο 65’ το πέναλτι που κέρδισε ο Χειλάς (αποβλήθηκε στο τέλος), ενώ στο 79’ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπιρτσάι διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Το προβάδισμα με 2-1 είχε δώσει ενδιάμεσα στο 68’ ο Αραπίτσας, που τσίμπησε την μπάλα προ του τερματοφύλακα του Διαγόρα μετά από διαγώνια μπαλιά του Μπιρτσάι. Έτσι, ο Αίας έκανε το τρία στα τρία, όπως και η Ακρόπολη του Γιάννη Ακτσιαλή, που πέρασε με 0-2 από τον Πλάτανο κόντρα στους Μυρμηδόνες με δύο γκολ του Μίλτου με πλασέ στο 9’ και το 52’.

Η Β’ ΕΠΣΘ

Στη Β’ ΕΠΣΘ μεγάλο διπλό απέναντι στον Πανιώνιο με 0-2 χάρη σε δύο γκολ του Ντίτσιου στο 66’ και το 78’ με πλασέ πήρε η Μακρινίτσα. Η νίκη για τους Πηλιορείτες ήταν δίκαιη.

Το τρία στα τρία έκανε η Δάφνη, που μετά την ήττα του Πανιωνίου είναι μόνη πρώτη. Η ομάδα του Ντένη Κουκουβίνου επιβλήθηκε με 3-2 της Α.Ε. 2002 με τέρματα των Ευθυβούλη (14’), Καρακίτσιου (25’) και Τερλεξή (70’), ενώ δύο φορές μείωσε σε 2-1 και 3-2 η Α.Ε. 2002 με Στουμποβίκο στο 51’ και Κουνατίδη στο 90’.

Ισόπαλο έληξε το ματς Ελευθεριακού-Πηλέα με 1-1, με την ομάδα του Π. Ζορδομπά να προηγείται στο 27’ με τον Παλάση, αλλά ισοφαρίστηκε με πέναλτι του Κριτσίνη στο 75′.

Η Γ’ ΕΠΣΘ

Στη Γ’ ΕΠΣΘ το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης έχει το απόλυτο με 3Χ3, καθώς πέρασε με 0-4 από το Αχίλλειο κόντρα στον Αχιλλέα (40’ Κουτσαρνάκης, 65’, 78’ Γκινίδης, 70’ Γερολυμάτος), ενώ χωρίς απώλειες συνέχισε ο συμπρωτοπόρος Ηρακλής Αγίων Θεοδώρων, ο οποίος νίκησε με 2-1 τον Άθλο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 55’ με το απευθείας φάουλ του Λουκά Κέρτσι, αλλά στο 65’ ο Νασιώκας ισοφάρισε και στο 69’ ο παίκτης-προπονητής, Σάκης Παρίσης, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Η Δημητριάς κέρδισε στο κοινό τους γήπεδο (σ.σ. της Ι.Μ. Δημητριάδος) τον Ερμή με 3-4  σε επεισοδιακό ματς. Χατ-τρικ για τους ηττημένους έκανε ο Χατζηπλής. Η νικήτρια ομάδα προηγήθηκε με 1-4 με δύο γκολ του Ταφίλη και ένα των Μαρτσέλο και Ζαφειρόπουλου και ο Ερμής μείωσε σε 3-4.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου (13/10) και στις τρεις κατηγορίες της ΕΠΣΘ:

Α’ ΕΠΣΘ

Αίας-Διαγόρας 3-1

Μυρμηδόνες-Ακρόπολη 0-2

Β’ ΕΠΣΘ

Ελευθεριακός-Πηλέας 1-1

Δάφνη-Α.Ε. 2002 3-2

Πανιώνιος-Μακρινίτσα 0-2

Γ’ ΕΠΣΘ

Ερμής-Δημητριάς 3-4

Ηρακλής Α.Θ.-Άθλος 2-1

Αχιλλέας- Αθλ. Κολλέγιο Νίκης 0-4

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.