ΑΠΟΒ-Ολυμπιακός Βόλου 0-4 για τα προημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣΘ

Μία καλή προπόνηση για τους «ερυθρόλευκους»

Χωρίς καμία διάθεση να υποτιμήσει τη μαχητική ΑΠΟΒ και τη δυναμική του συνόλου της, ο Ολυμπιακός Βόλου έβγαλε την αγωνιστική υποχρέωση για τα προημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣ Θεσσαλίας, επικρατώντας 4-0 και παίρνοντας την πρόκριση στους «4», πριν στρέψει την προσοχή του και πάλι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Δωτιέα Αγιάς.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

Αντίπαλός του στα ημιτελικά θα είναι ο ΓΣ Αλμυρού, και μάλιστα στην έδρα του συνόλου του Κώστα Ρέππου, σε μία σίγουρα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Το παιχνίδι άρχισε με δοκάρι για τον Ολυμπιακό Βόλου, το οποίο προέκυψε από προσπάθεια του Θεοδωρόπουλου, με τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν διάθεση για καλό παιχνίδι. Τελικά μετά από διάφορα σουτ προς την αντίπαλη εστία, ο Παπαδήμος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ από πάσα του Θεοδωρόπουλου, στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης. Λίγο αργότερα και μετά τρεις απόπειρες στο 33’, στο 34’ και στο 37’, ήταν σειρά του Κόλα να σκοράρει στο 44 για το 0-2, μετά από πάσα του Σκοπελίτη. Το 0-2 ήταν και το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της αναμέτρησης.

Το δεύτερο μέρος είχε ακριβώς τα ίδια με το πρώτο, δηλαδή άλλο ένα δοκάρι και δύο ακόμη τέρματα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ήταν η σειρά του Αλέξανδρου Αναστασίου στο 52΄να σκοράρει για το 0-3, ενώ στο 67’ ο Νίκος Ντινόπουλος σημείωσε το τέταρτο γκολ για τους «ερυθρόλευκους». Από εκεί και πέρα στο 69’ ο Μυλωνάς είδε την προσπάθειά του να σταματά στην δεξιά συμβολή των δοκών της ΑΠΟΒ, με το 0-4 να μένει μέχρι τέλους και να δίνει την πρόκριση στον Ολυμπιακό Βόλου, που πλέον κοιτάει το παιχνίδι της Κυριακής για το πρωτάθλημα, θέλοντας το θετικό αποτέλεσμα…

ΑΠΟΒ (Σιγάλας): Κοντρέρας, Πανταζής (65’ Σιαφαρίκας), Σταυρής, Τσιουκαντάνας (77’ Συρταριώτης) Καμμένος,, Κραβαρίτης, Ρέκκας, Τσόχας, Παρθένης, Χούμπλης (77′ Σιώκας), Κεραμίδας (51′ Μιχάλης).

Ολυμπιακός Βόλου (Πετσιμέρης-Φούτρης): Καβουσάκης, Σκοπελίτης (46΄Αναστασίου), Θεοδωρόπουλος, Σιουμουρέκης , Σκύφτας. Κόλα (46΄ Ακριβόπουλος), Γιαρλέλης, Παπαδήμος (58′ Μυλωνάς), Ντινόπουλος, Σταμπουλής (46΄Καρβούνης), Κατσαγεωργίου (78΄Διαμαντόπουλος).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.