Αρχή με Βοσνιάδη και έπονται αλλαγές…

Oι κινήσεις της Νίκης Βόλου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

Η χρονιά τελείωσε έστω και με χαρακτηριστικά θρίλερ στο τέλος για τη Νίκη Βόλου, που καλείται να στήσει το οικοδόμημα για την παρουσία της στη Super League 2 της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, κάτι που σημαίνει ότι αλλαγές θα πρέπει ν’ αναμένονται κυρίως σε πρόσωπα…

Ήδη οι παίκτες ολοκλήρωσαν τις προπονήσεις και βρίσκονται στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, και αυτομάτως στη Νίκη ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου προκειμένου όλα να είναι έτοιμα σε κάθε τομέα, προκειμένου η παρουσία της ομάδας να είναι αυτή που πρέπει τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η αρχή γίνεται λοιπόν με το θέμα του προπονητή.

Ο ακρογωνιαίος λίθος αυτήν τη στιγμή στη Νίκη Βόλου δεν είναι άλλος από τον Αλέκο Βοσνιάδη. Ήταν ο προπονητής που έβγαλε τα… κάστανα από τη φωτιά και με γυμνά χέρια μάλιστα, με αποτέλεσμα η Νίκη να σώσει την παρτίδα που θα ήταν χαμένη αν δεν άλλαζαν τα δεδομένα άμεσα. Η παρουσία Βοσνιάδη και η καθοδήγησή του ήταν καθοριστική στο να πάρει η ομάδα τα απαραίτητα αποτελέσματα και το να μην είναι αυτός ο προπονητής και τη νέα χρονιά μοιάζει… εξωπραγματικό.

Ωστόσο όλα εξαρτώνται από τη διοίκηση, καθώς είναι δεδομένο ότι ο έμπειρος προπονητής θέτει συγκεκριμένους όρους για να συνεχίσει το έργο του. Εφόσον οι όροι αυτοί γίνουν αποδεκτοί τότε δεν αποκλείεται το πολύ μέχρι τέλους της εβδομάδας να ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας. Θα πρέπει να τονιστεί ότι και οι δύο πλευρές κάνουν λόγο για εξαιρετικές σχέσεις σε προσωπικό επίπεδο αλλά διαχωρίζουν το επαγγελματικό, προκειμένου όπως σημειώνουν οι προσωπικές σχέσεις να παραμείνουν πάντα καλές.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα εκτός τεχνικού επιτελείου, με τους Κώστα Κατσουράνη και Ρήγα Στύλα να έχουν διαφορετικούς ρόλους και τίτλους στην ομάδα. Ο πρώτος δέχθηκε κρούση στο πρόσφατο παρελθόν από την Ξάνθη για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, ενώ ο ρόλος του αφού παραμείνει στη Νίκη δεν αποκλείεται να είναι αναβαθμισμένος, έχοντας εικόνα του τι ισχύει στους «κυανόλευκους» αλλά και για πρόσωπα και για καταστάσεις. Όσον αφορά τον Ρήγα Στύλα, είναι δεδομένο ότι θα γίνει συζήτηση και στη συνέχεια θα γίνουν γνωστές και οι εκατέρωθεν αποφάσεις.

 Διαμορφώνεται νέο ρόστερ

Σχετικά με το έμψυχο υλικό, κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει ότι θα γίνουν ριζικές αλλαγές στο δυναμικό της ομάδας, που δεν «έδεσε» πόσο θα έπρεπε, και χρειάζεται σίγουρα αναβάθμισή του ενόψει μίας δύσκολης και ιδιαίτερα ανταγωνιστικής περιόδου.

Βέβαια, όλα εξαρτώνται από τους αγωνιστικούς στόχους που θα τεθούν, αλλά μπορεί να υπολογίσει κανείς από τώρα ότι κάποιοι παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν, τόσο Έλληνες όσο και ξένοι που κλήθηκαν να κάνουν τη διαφορά, αλλά ομολογουμένως δεν τα κατάφεραν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.