Άρχισαν τα ίδια: Στη Λάρισα ο αγώνας Ολυμπιακός Βόλου-Τρίγλια!

Όσο απίστευτο και αν μοιάζει, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αναγκαστεί για μία ακόμη φορά να δώσει επίσημο αγώνα μακριά από την έδρα του, αφού δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Νεάπολης, αν και αυτό έχει δηλώσει ως πρώτη έδρα… Έτσι, σύμφωνα και με το επίσημο πρόγραμμα της διοργανώτριας Αρχής, το παιχνίδι με την Τρίγλια την ερχόμενη Κυριακή θα δοθεί στο γήπεδο της Φιλιππούπολης Λάρισας, που αποτελεί έδρα του τοπικού Απόλλωνα, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2!

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, καθώς και στην αρχή της περσινής χρονιάς ο Ολυμπιακός Βόλου έδωσε αγώνες πρωταθλήματος σε άλλα γήπεδα, και στη Λάρισα, αλλά υπήρχε η εντύπωση ότι είχε επιτευχθεί οριστικά συμφωνία με τη δημοτική Αρχή Βόλου για τη χρήση της Νεάπολης για φέτος.

Από τον Ολυμπιακό Βόλου επίσημη αντίδραση δεν υπάρχει, με την επιβεβαίωση πάντως για τη χρήση του γηπέδου της Φιλιππούπολης Λάρισας να γίνεται από την ίδια τη διοργανώτρια Αρχή, στην προαναγγελία των αγώνων του Βορείου Ομίλου. «Από τη Φιλιππούπολη της Λάρισας ξεκινάει τα εντός έδρας παιχνίδια του ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς το Δημοτικό γήπεδο Νεάπολης Βόλου δεν του παραχωρήθηκε» αναφέρεται χαρακτηριστικά, με τις διαρροές από εκεί και πέρα να κάνουν λόγο για γραφειοκρατικά ζητήματα τα οποία δεν έχουν λυθεί ακόμη, αλλά και το ότι αναμένεται να βρεθεί λύση.

Βέβαια αυτά τα γραφειοκρατικά ζητήματα εμφανίζονται για μία ακόμη φορά στο παρά πέντε αναμέτρησης του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ είχε προηγηθεί πριν κάμποσο καιρό έντονη κόντρα μέσω ανακοινώσεων μεταξύ της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και του Δήμου Βόλου για την παραχώρηση του γηπέδου της Νεάπολης, για να ακολουθήσει στη συνέχεια όπως είχε αναφερθεί, συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Συμφωνία πάντως που δεν έχει επιτευχθεί βάσει των πεπραγμένων και των όσων έχουν ανακοινωθεί από τη διοργανώτρια Αρχή. Έστω και χωρίς την παρουσία κόσμου πάντως, η μη χρήση γηπέδου στον Βόλο, αφού εδώ και χρόνια εξάλλου ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το ΕΑΚ που αποτελεί τη φυσική του έδρα, δημιουργεί θέμα στην ομάδα, αν και η διοίκηση κάνει λόγο σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις για μία προσωρινή κατάσταση που θα ισχύσει μόνο για την 1η αγωνιστική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.