Αρχίζει και η πάλι η δράση στην ΕΣΚΑΘ

Με εμβόλιμο ορισμό οι αναβληθέντες αγώνες

Όπως αναμενόταν μετά την ανάλογη απόφαση της ΕΟΚ για τα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ, και οι ομάδες της ΕΣΚΑΘ ετοιμάζονται να επιστρέψουν και πάλι στη δράση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιανουαρίου.

Η ΕΣΚΑΘ τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι: «Συγκεκριμένα από τις 22/01/2022, θα συνεχιστούν οι ήδη προγραμματισμένες αγωνιστικές ανάλογα με το πρόγραμμα κάθε διοργάνωσης. Οι αγωνιστικές που δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω της προσωρινής διακοπής (8-9, 15-16 Ιανουαρίου), θα οριστούν εμβόλιμα.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι στους αγώνες καλούνται να εφαρμόζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία αλλά και η εύρυθμη συνέχιση της αγωνιστικής δραστηριότητας» .

Σύμφωνα και με δημοσιεύματα, η μια εμβόλιμη αγωνιστική θα διεξαχθεί για την Α2 και για τη Β’ ΕΣΚΑΘ  τα Σαββατοκύριακα 29-30/1 και 5-6/2 αντίστοιχα, ενώ από την άλλη συνεχίζεται η αναζήτηση ημερομηνίας για τους αγώνες της Α1 ΕΣΚΑΘ όσον αφορά την πρώτη χαμένη αγωνιστική ενώ η δευτερη εμβόλιμη θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς (5-6/3/202) .

Όπως αναφέρεται επίσης, σε ανάλογους ρυθμούς θα καταρτιστεί το πρόγραμμα και για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, με τους αγώνες που δεν ορίστηκαν να εντάσσονται σε εμβόλιμες αγωνιστικές ή να ορίζονται στο τέλος της εκάστοτε διοργάνωσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.