Αρχίζουν τα δύσκολα για τον Κένταυρο Αγριάς

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Χάντμπολ

Μετά από ένα περιπετειώδες καλοκαίρι ο Κένταυρος Αγριάς κατάφερε να διαβεί ένα δύσβατο εξωαγωνιστικό μονοπάτι μέχρι να καταφέρει να βρει τον βηματισμό του, με τα μέλη της διοίκησης να θεωρούν ότι η ομάδα θα έπρεπε να βρίσκεται στην Α2 Εθνική κατηγορία, κάτι που δεν έγινε παρά την παραίτηση του ΑΟ Ιωαννίνων, και κατά παράβαση των κανονισμών όπως υποστηρίζουν.

«Σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, η κλήρωση της Β’ Εθνικής τον βρήκε στον Νότιο Όμιλο αντί για τον Βόρειο, όπου αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια. Άλλωστε ο αριθμός των ομάδων αλλά και ο χιλιομετρικός αλγόριθμος έδειχναν Βορρά, η πυξίδα όμως των ιθυνόντων φαίνεται ότι αποπροσανατολίστηκε» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ο Κένταυρος Αγριάς καλείται να αντιμετωπίσει στον Α’ Υποόμιλο του 1ου Ομίλου τους Έσπερο Καλλιθέας, τους Αμφικτύονες Λαμίας, τον Ηλυσιακό και τον ΑΟ Χαλανδρίου. Οι ομάδες θα αγωνιστούν ένας προς όλους σε δύο γύρους, με σύστημα βαθμολογίας. Στόχος του Κενταύρου είναι να αντιμετωπίσει την κάθε πρόσκληση διαφορετικά. Σημειώνεται ότι οι δύο πρώτες ομάδες του υποομίλου θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση.

Η Εύη Πασσιά (προπονήτρια) με τους Θοδωρή Παπαδόπουλο και Γιώργο Καλαποδά αποτελούν το προπονητικό team έχοντας να διαχειριστούν ένα κράμα παικτών που αποτελείται από τους νεαρούς του Γ. Καλαποδά (Καλαποδάς, Μιχαλόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Γ., Χανιάς Δ. ). Οι παίκτες αυτοί πέρυσι έλαβαν το βάπτισμα του πυρός και φέτος νιώθουν έτοιμοι να προσφέρουν τα μέγιστα, όπως αναφέρεται από την πλευρά των υπευθύνων του συλλόγου. Οι Μηλιόρδος Δ., Μακρής Γ., Χαλκιάς Θ., Χιώτης Κ. και Λαγδός Χ. αποτελούν τον κορμό της ομάδας, ενώ επαναδραστηριοποίηθηκε ο Δ. Κούπας. Οι «φοιτητές» ( Μησιρλίδης Π., Πάσχος Δ.,Λαζαρίδης Β.) συνεχίζουν για δεύτερη χρονιά να αγωνίζονται με το σήμα του Κενταύρου έχοντας πλήρως ενσωματωθεί στην ομάδα, ενώ ο Μησιρλίδης εκλέχτηκε αρχηγός, μαζί με τους Μακρή και Χιώτη. Επίσης, υπάρχουν και νέα αποκτήματα (Λαζάρου Θ.Αντωνιάδης Γ.,Ελευθεριάδης Μπούκας Φ.), και το ρόστερ κλείνει ο Καρανάσιος Κ. που αποτελεί όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του συλλόγου και τον φυσικό ηγέτη, λόγω της μακρόχρονης παρουσίας του.

Την Κυριακή 9/10 η ομάδα θα επιχειρήσει να σπάσει το ρόδι για την φετινή χρονιά. Θα ταξιδέψει στην Αττική για να αντιμετωπίσει στην Καλλιθέα τον τοπικό Έσπερο για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κενταύρου παράλληλα ήρθε και σε συμφωνία με τον Γιώργο Βαλκαμελή για την ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Αρχηγού της αντρικής ομάδας χάντμπολ. «Άρρηκτα συνδεδεμένος με την ομάδα θα προσπαθήσει με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του, να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει το συγκρότημα της Μαγνησίας» αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.