Αρσένος στο «Magnesiasports»: «Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε»

Ενόψει της αναμέτρησης του Διαγόρα με τον ΓΣ Αλμυρού

Μπορεί να μην ήταν το απόλυτο φαβορί στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο ο Διαγόρας όχι μόνο έδειξε τα δόντια του… αλλά δάγκωσε τον Ηρακλή Ψαχνών, για να πάρει την εκτός έδρας νίκη στην 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου. Όμως, όπως από την πρώτη στιγμή μετά τη λήξη του αγώνα επισήμαναν τα μέλη του Διαγόρα, για να έχει αντίκρισμα αυτή η νίκη θα πρέπει να έρθει και το θετικό αποτέλεσμα την ερχόμενη Κυριακή, όταν και η ομάδα του Στεφανοβικείου υποδέχεται τον ΓΣ Αλμυρού.

Ο προπονητής του Διαγόρα, Στέλιος Αρσένος έχει τονίσει στους παίκτες του εξάλλου ότι θα πρέπει ν’ αντιμετωπίζουν με την ίδια σοβαρότητα κάθε αντίπαλο, είτε αυτός είναι θεωρητικά ισχυρός ή πιο αδύναμος. Έτσι και απέναντι στον ΓΣ Αλμυρού, όλοι καλούνται να είναι σοβαροί και προσεκτικοί εντός του αγωνιστικού χώρου, και με οδηγό το παιχνίδι στα Ψαχνά να πραγματοποιήσουν την εντός έδρας εμφάνιση που χρειάζεται για να γίνει το 2×2. Αυτό επεσήμανε και στο «Μagnesiasports» o Στέλιος Αρσένος, αναφέροντας ότι: «Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Πάμε για βαθμούς, όπως έχουμε πει από την πρώτη στιγμή. Όλες οι αναμετρήσεις είναι ίδιες. Αν εμείς είμαστε όπως πρέπει να είμαστε, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και προχωράμε αναλόγως».

Μέχρι στιγμής εξάλλου ο Στέλιος Αρσένος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του, ξέροντας ότι ο ΓΣ Αλμυρού από την άλλη έχει και αυτούς λόγους για να διεκδικήσει το εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα, μετά την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.  Η προετοιμασία κυλά λοιπόν ομαλά, σε πλήρεις ρυθμούς για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.