Αρσένος στο «Magnesiasports»: «Σαν πρεμιέρα μέχρι και την 6η αγωνιστική»

Για παιχνίδια επικίνδυνα μέχρι και την έκτη αγωνιστική έκανε λόγο ο προπονητής του Διαγόρα Στεφανοβικείου, Στέλιος Αρσένος μετά την κλήρωση για το πρόγραμμα της Γ’ Εθνικής.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι: «Ξέρουμε ότι κάθε πρεμιέρα κρύβει κινδύνους, καθώς κάθε ομάδα θέλει να δείξει τον καλύτερό της εαυτό. Άρα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Για μένα μέχρι την 5η και την 6η αγωνιστική είναι πρεμιέρα ο κάθε αγώνας και η κάθε ομάδα θέλει να κερδίσει».

Φυσικά και ο προπονητής του Διαγόρα στάθηκε στην αλλαγή της ημερομηνίας έναρξης, σημειώνοντας ότι: «Η μεταφορά της έναρξης επηρεάζει, αφού σαν ομάδα κάνουμε τον προγραμματισμό μας και δουλεύουμε στην προετοιμασία με σωστή μέθοδο για να έχουμε τελικά μπροστά μας ακόμη δύο εβδομάδες. Εκεί που καλούμαστε να φορμαριστούμε χρειάζεται να δουλέψουμε διαφορετικά. Όλες οι ομάδες έχουν τον ίδιο προβληματισμό και αυτό είναι και από τα μελανά σημεία και για τη φετινή χρονιά. Εύχομαι να ξεκινήσει 11 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα γιατί και αυτό παραμένει ερωτηματικό όπως εξελίσσεται η κατάσταση».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.