Aρσένος: «Θα έπρεπε να είμαστε τέρμα ψηλά»

Έμπειρο ρόστερ θέλει για τον Ολυμπιακό Βόλου ο Στέλιος Αρσένος, σε μία χρονιά που όλοι θα… κριθούν

Για… παιδικά λάθη έκανε λόγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Ποσειδώνα Ν. Μηχανιώνας ο προπονητής του Διαγόρα, Στέλιος Αρσένος, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του θα μπορούσε να είναι αυτήν τη στιγμή στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης.

«Αποδείξαμε ότι για έναν ακόμη παιχνίδι ο Διαγόρας ήταν καλύτερος μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και στον Ορφέα αλλά και σήμερα (σ.σ. Κυριακή) το είδατε όλοι, χωρίς να μειώνω τις νίκες των αντιπάλων. Ο Διαγόρας θα έπρεπε να είναι τέρμα ψηλά και το μόνο που δεν καταφέραμε ήταν να πάρουμε κάποιους βαθμούς» ανέφερε σχετικά ο προπονητής της ομάδας του Στεφανοβικείου, για να συμπληρώσει: «Θέλαμε να επιβάλλουμε από το πρώτο λεπτό να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και το καταφέραμε στον μεγαλύτερο βαθμό. Αλλά από αδράνεια της άμυνας βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Είναι κρίμα γιατί ήταν παιδικά λάθη, και είναι πολύ καλοί παίκτες και έχουν δουλέψει αρκετά. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και να δημιουργήσουμε φάσεις ώστε ν’ ανατρέψουμε το παιχνίδι. Από το πουθενά, σε μία φάση ήρθε ένα άλλο ένα γκολ σε βάρος μας, παιδικό και πάλι θα έλεγα. Θα συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε το πρόσωπο με το οποίο έχουμε δείξει ότι δίκαια βρισκόμαστε εδώ. Έχουμε πάρει τις εντυπώσεις αλλά το πρωτάθλημα θέλει βαθμούς. Ευελπιστώ να μας γυρίσει η τύχη…

Για το μέλλον, πάντως είπε ότι πρώτος στόχος είναι να τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και από εκεί και πέρα θα συζητηθούν τα υπόλοιπα θέματα.

Πλέον οι παίκτες του Στέλιου Αρσένου ετοιμάζονται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αχέροντα Καναλακίου, που γνώρισε την ήττα στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση με σκορ 4-2.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.