ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937: «Σύντομα εκεί που όλοι μας προσβλέπουμε»

Οι ευχές του Ερασιτέχνη για τα 86α γενέθλια των «ερυθρόλευκων»

86 χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου και ο ΑΣ στέλνει τις ευχές του, υπενθυμίζοντας ότι μετά τις δύσκολες στιγμές πάντα ακολουθούσαν χαρές στην ιστορία του συλλόγου και ότι όλοι ελπίζουν ότι σύντομα η ομάδα θα βρεθεί εκεί που προσβλέπουν.

Η ευχετήρια ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα κλείνουμε 86 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου μας.

Επί 86 χρόνια κυριαρχεί στην αθλητική ζωή του Νομού μας και κατέχει ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937.

Είναι πολύ πλούσιες οι αναμνήσεις από το πέρασμα τόσων ετών και από τα όσα έχουμε ζήσει εμείς, οι γονείς μας και οι παππούδες μας ακόμη, στα γήπεδα από άκρη σε άκρη της χώρας – και στο εξωτερικό – γράφοντας αναρίθμητα χιλιόμετρα για το Ποδόσφαιρο , το Μπάσκετ Ανδρών και Γυναικών, το Βόλεϊ, την Κολύμβηση, την Άρση Βαρών, το Τζούντο και την Πάλη.

Ευχόμαστε στον σύλλογό μας, στα μέλη και τους φίλους – οπαδούς χρόνια πολλά, ζητούμε να παραμείνουν με συναίσθημα και αισιοδοξία δίπλα του και να συνεκτιμήσουν ότι στα 86 αυτά χρόνια υπήρξαν περίοδοι με πτώσεις και λανθασμένες επιλογές, αλλά πάντα ακολουθούσαν περίοδοι με επιτεύξεις και χαρές που έσβηναν με μιάς κάθε τι πού μας είχε πικράνει.

Στα 86 αυτά χρόνια πέρασαν από τον σύλλογό μας πολλές διοικήσεις , παράγοντες, αθλητές και θα έλθουν και άλλοι να γράψουν νέες σελίδες που θα αξιολογηθούν στο μέλλον διότι ανεξάρτητα από πρόσωπα ο σύλλογος επέδειξε πρωτοφανή δύναμη και αντοχή, ξεπέρασε τις όποιες αστοχίες και προχωρά στο αύριο με την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα ξαναβρεθεί σύντομα εκεί που όλοι μας προσβλέπουμε.

Χρόνια Πολλά στον σύλλογό μας»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.