ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου: «Ανεκτίμητη η συνεισφορά του Γιώργου Βλιώρα»

Κοιτάει τις επιλογές της η Διοικούσα Επιτροπή

Όσον αφορά το μέλλον του μπασκετικού Ολυμπιακού Βόλου, μετά την αποχώρηση Βλιώρα αν και κάπως νωρίς, η Διοικούσα Επιτροπή δεν μπορεί παρά από τώρα να δει τις επιλογές που έχει.

Το μόνο δεδομένο αυτήν τη στιγμή είναι ότι η ομάδα έχει μία θέση στη Β’ Εθνική καπαρωμένη. Σίγουρο είναι επίσης ότι για να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου θα πρέπει να κάνει υπέρβαση, μιας και η επόμενη χρονιά έχει το πρώτο στάδιο της αναδιάρθρωσης των μπασκετικών κατηγοριών, με υποβιβασμό αρκετών ομάδων, ώστε οι όμιλοι της κατηγορίας να μειωθούν κατά την περίοδο 2023-24!

Κάποιες συζητήσεις για οικονομική αλλά και διοικητική στήριξη έχουν γίνει, αλλά ακόμη κάτι χειροπιαστό δεν υπάρχει.

Με τον πρώην πλέον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου πάντως τα μέλη της ΔΕ είχαν μία τελευταία συζήτηση, γνωρίζοντας ωστόσο ότι τίποτε δεν θα άλλαζε όσον αφορά τις τελικές αποφάσεις.

Πάντως, ανακοίνωση για την αποχώρηση Βλιώρα εξέδωσε ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937, επισημαίνοντας τα εξής: «Μετά την δημόσια οριστικοποίηση της απόφασης του κου Γιώργου Βλιώρα, η διοίκηση  του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 αλλά και όλα τα μέλη των Διοικουσών Επιτροπών της ανδρικής ομάδας Καλαθοσφαίρισης με τις οποίες συνεργάστηκε, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στο πρόσωπο του για την ανεκτίμητη συνεισφορά του στην εδραίωση της ομάδας μας στον χάρτη των εθνικών κατηγοριών της καλαθοσφαίρισης Ανδρών.

Εργαζόμενος με αφοσίωση, συνέπεια και αυταπάρνηση ανιδιοτελώς και κάτω πολλές φορές  από πολύ αντίξοες και ισχυρά  ανταγωνιστικές συνθήκες ,συνέβαλε στην δημιουργία ενός αξιόπιστου συνόλου πού αποσπά πλέον τον καθολικό  σεβασμό της αθλητικής κοινότητας. Αποτελώντας για  πάντα  επίλεκτο μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου, ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και πολλές και μεγάλες επιτυχίες σε κάθε μελλοντική ενασχόληση».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.