ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου: «Ως μη γενόμενη η συζήτηση με τον κο Νταόπουλο»

Του εύχεται και καλή συνέχεια στην πορεία του στον αθλητικό παραγοντισμό!

Δεν είναι μόνο η παρουσία του Γιάννη Νταόπουλου στην εκδήλωση της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, ούτε οι πληροφορίες για συναντήσεις με τον δήμαρχο Βόλου και πρόεδρο της ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος Αχιλλέα Μπέο που ξένισαν τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου αλλά και το ότι από την περασμένη Δευτέρα δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα των μελών του ΔΣ, με τον ΑΣ να τονίζει ότι η συζήτηση μαζί του θεωρείται ως μη γενόμενη.

Μάλιστα ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωσή του εύχεται καλή συνέχεια στον κο Νταόπουλο στην πορεία του ως αθλητικού παράγοντα, τονίζει ότι δεν μετατράπηκε σε έμπρακτη συμμετοχή το ενδιαφέρον του,  και καλεί τον κόσμο να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το ΔΣ του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 γνωρίζει στους φιλάθλους της ομάδας μας τα παρακάτω: 

Μετά την μη έμπρακτη συμμετοχή του κου Γιάννη Νταόπουλου στην λειτουργία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος παρά την εκ δηλωθείσα από τον ίδιο επιθυμία, η συζήτηση μαζί του επί του θέματος θεωρείται ως μη γενόμενη. Ευχόμαστε στον κ. Νταόπουλο καλή συνέχεια στην πορεία του ως αθλητικού παράγοντα.

Για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται ότι η δύναμη  του Συλλόγου μας αντλείται από τον κόσμο  του.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να σταθούν στο πλευρό της ομάδας μας η οποία θα συνεχίσει την ιστορική της πορεία ανεξάρτητα των προσωρινών εμποδίων  και δυσκολιών που παρουσιάζονται.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

  

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.