Ασταμάτητος ο Διαγόρας, 0-3 τον Οπούντιο στην Αταλάντη!

Από το καλό στο καλύτερο δείχνει να πηγαίνει ο Διαγόρας Στεφανοβικείου, παίρνοντας το τρίτο νικηφόρο αποτέλεσμα σε ισάριθμες αγωνιστικές και συνεχίζει να φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Το 0-3 στην έδρα του Οπούντιου Μαρτίνου, ο οποίος αγωνίστηκε στην Αταλάντη, δικαιώνει πλήρως τον Στέλιο Αρσένο και τους παίκτες του, που συνεχίζουν σε ρυθμούς νικών και δείχνουν ότι πρόκειται για ένα πολύ δυνατό σύνολο.

Σίγουρα το ότι ο Διαγόρας άνοιξε πολύ γρήγορα το σκορ συνετέλεσε στο να πάρει τον έλεγχο του αγώνα, φορτώνοντας με άγχος και τους γηπεδούχους. Ήταν στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Κουβελάς έκανε το 0-1 για τον Διαγόρα, αφού πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Αναστασίου, δίνοντας έτσι από νωρίς το πάνω χέρι στην ομάδα του.

Ο Διαγόρας πίεζε ψηλά και κλέβοντας αρκετές φορές την μπάλα στο κέντρο είχε την ευκαιρία για συνεχόμενες επιθέσεις, ωστόσο χρειάστηκε να περιμένει ουσιαστικά μέχρι το 58′, όταν ο Γιάννης Κυρίτσης κινούμενος από αριστερά πήρε την μπάλα από την απέναντι πλευρά και με πολύ ωραίο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Στέλιου Αρσένου. Ευκαιρίες υπήρξαν και άλλες, ωστόσο αυτή που καρποφόρησε για το τρίτο γκολ καταγράφηκε στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Αναστασίου έπιασε τη γυριστή κεφαλιά με την μπάλα να βρίσκει πιθανότατα και στον τερματοφύλακα και να καταλήγει στα δίχτυα του Οπούντιου για το τελικό 0-3.

Για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου αγωνίστηκαν οι: Αποστολίδης, Καραμπούζης, Ναουμίδης, Σπαθής, Λάιος (73′ Γιαουπλάρι), Θ. Κυρίτσης, Μπλέντι (73′ Καραμανλής), Ζενούνης (60′ Παπαγεωργίου Γ. Κυρίτσης, Κουβελάς (65′ Γαλανόπουλος), Αναστασίου (73′ Σιόβας)

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.