Αθανασιάδης: Προσπαθήσαμε οι παίκτες της Νίκης ν’ ανακτήσουν τις δυνάμεις τους

Ο βοηθός του Ισαάκ Χοβέ και γυμναστής της ομάδας της Νίκης, Νίκος Αθανασιάδης, μίλησε στο nikifc.gr για την αναμέτρηση κόντρα στον Ιάλυσο, το μεσημέρι της Κυριακής (20/10, 15:00), στο “Οικονομίδειο” της Ρόδου, για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Ο Νίκος Αθανασιάδη στάθηκε στην προσπάθεια να ανακτήσουν οι παίκτες τις δυνάμεις τους μετά το δύσκολο ταξίδι στη Μυτιλήνη και το ματς με τον Αιολικό, ενώ ανέφερε ότι στόχος την Κυριακή είναι το διπλό απέναντι σε μία ομάδα, για την οποία δε γνωρίζει πολλά.

“Στο παιχνίδι με τον Αιολικό, η ομάδα έκανε υπερπροσπάθεια, ύστερα από έναν πολύ απαιτητικό αγώνα, κόντρα στην Καλαμάτα, κι ένα πολύ δύσκολο ταξίδι μέχρι τη Μυτιλήνη, συνυπολογίζοντας την απόσταση και τις δηλητηριάσεις ορισμένων ποδοσφαιριστών. Πήγαμε εκεί, τα δώσαμε όλα και είμαστε χαρούμενοι που επιστρέψαμε πίσω στη βάση μας υγιείς. Από ‘κει και πέρα, όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Ιάλυσο, προσπαθήσαμε αυτές τις μέρες να ξεκουραστούμε όσο το δυνατόν περισσότερο και να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας. Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν με τον προπονητή πάνω στο παιχνίδι, δε γνωρίζουμε πολλά πράγματα για την αντίπαλη ομάδα, παρά μόνο τις γηπεδικές συνθήκες και το στιλ παιχνιδιού κάποιων ποδοσφαιριστών της. Η ομάδα έχει ετοιμάσει το πλάνο της και πάει στη Ρόδο, για να πάρει το παιχνίδι”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.