Ατομικό για τρεις στη Νίκη-Αναμονή για Ροχάνο

Στιγμιότυπο από τη προπόνηση της Νίκης την Παρασκευή (21/2)

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των μελών της Νίκης Βόλου για τον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την Τρίγλια στο γήπεδο της Νεάπολης, με τον Στάικο Βεργέτη να έχει αφοσιωθεί από την πρώτη στιγμή μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του, ενώ μετράει ήδη τρεις σημαντικές απουσίες.

Από τη μία δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μανώλης Αλιατίδης (αν και δείχνει να πηγαίνει καλύτερα ο τραυματισμός του) και Σεμπάστιαν Καμπαγέρο, οι οποίοι για μία ακόμη ημέρα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού. Από την άλλη δεδομένα είναι απών ο Αντόνιο Ροχάνο, αφού αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ και αυτός ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες αφού νιώθει κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι του.

Όσον αφορά την τιμωρία του Ροχάνο, οι αποφάσεις των αρμοδίων αναμένεται να γνωστοποιηθούν στους υπευθύνους της Νίκης Βόλου αύριο Παρασκευή. Η κατώτατη ποινή μπορεί να είναι μία αγωνιστική ενώ η ανώτατη τέσσερις, τη στιγμή που το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία και κάθε απουσία μετράει… εις διπλούν!

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Αλιατίδης έχει συμπληρώσει κάρτες και δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη αν έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με την Τρίγλια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.