Ατομικό πρόγραμμα και για τον Ολυμπιακό Βόλου

Φύλλο δεν κουνιέται και στις τάξεις της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, αλλά και την απαγόρευση προπονήσεων που έχει θέσει η Πολιτεία για την πανδημία του κορωνοϊού, με τους παίκτες απλά να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα συντήρησης.

Οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται στο ίδιο πλαίσιο με όλες τις υπόλοιπες ομάδες, ωστόσο σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις εκφράζουν και αυτοί την ανησυχία τους για το τι μέλλει γενέσθαι. Αν και τα προβλήματα και οι απουσίες δεν έλειψαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, εντούτοις οι παίκτες του Γιώργου Βλιώρα είχαν έναν δεδομένο αγωνιστικό ρυθμό,κάτι που τους κρατούσε σε εγρήγορση. Τώρα χάνεται κι αυτός και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την κατάσταση στην οποία θα βρεθεί η ομάδα όταν και αν αρχίσει και πάλι η αγωνιστική δράση.

Οι παίκτες περιμένουν και αυτοί τις εξελίξεις, ανήμπορου να κάνουν κάτι παραπάνω από το να βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής. Το ερώτημα από εκεί και πέρα είναι το πώς θ’ αρχίσει το πρωτάθλημα και πώς θα εξελιχθεί, καθώς μία μακρά αποχή λόγω lockdown μπορεί να οδηγήσει στην απόφαση για διπλές αγωνιστικές εντός μίας εβδομάδας, κάτι που θα επιφέρει και άλλα προβλήματα σε όλους τους συλλόγους…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.