Ατυχία για Νίκη, τραυματισμός Τασιούδη στο φιλικό με τον Έσπερο

Η στιγμή που ο Τασιούδης έχει αποχωρήσει τραυματίας

Μία βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών, η Νίκη Βόλου υποδέχθηκε σε φιλικό αγώνα τον Έσπερο Λαμίας στο κλειστό της Νέας Ιωνίας. Η ήττα με ένα καλάθι διαφορά και με σκορ 83-85 έχει πολύ μικρή σημασία, αφού οι άνθρωποι της ομάδας πονοκεφαλιάζουν για τον τραυματισμό του βασικού του ψηλού, Γιώργου Τασιούδη, που αποχώρησε υποβασταζόμενος στο πρώτο μέρος μετά από κατά λάθος γονατιά που δέχθηκε στη κνήμη του δεξιού του ποδιού από αντίπαλο έπειτα από σουτ τριών πόντων που επιχείρησε. Ο παίκτης έπεσε στο παρκέ, έχοντας έντονο πόνο, ενώ στη συνέχεια Στέφανος Τύμπας και Σάκης Κουτίνας τον πήραν κυριολεκτικά στα χέρια, για να τον μεταφέρουν στον πάγκο.

Αγωνιστικά η Νίκη έβγαλε σε πολλά διαστήματα αιφνιδιασμούς, ενώ το γεγονός ότι έχασε τον Τασιούδη νωρίς και δεν έπαιξαν καθόλου οι Τάσσος (είχε ενοχλήσεις στην μέση), Τσώλης (πρησμένο δόντι), Γιωτόπουλος (ενοχλήσεις στο γόνατο) και Διγενής (διάστρεμμα), αλλά είχε καλή απόδοση και έχασε στον πόντο από μία δυνατή ομάδα, δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Αυτό ήταν το τελευταίο φιλικό πριν το πρωτάθλημα και σίγουρα ο Λάμπρος Πρέκας έμεινε ικανοποιημένος και γενικότερα, αλλά και ειδικά από το πρώτο τέταρτο, που οι κυανόλευκοι έπαιξαν πολύ ωραίο μπάσκετ. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους η Νίκη είχε πάρει διαφορά 13 πόντων (43-30), αλλά μέχρι το ημίχρονο οι Λαμιώτες μείωσαν στους έξι (43-37) και ανέτρεψαν το σκορ στην επανάληψη, με τη Νίκη να παλεύει πάντως για τη φιλική επικράτηση έστω και με σύνθεση ανάγκης.

Φάση από τη φιλική αναμέτρηση με πρωταγωνιστή τον Θωμά Γεωργίου

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.