Άτυχος ο Ξενοδόχοφ, δύο εβδομάδες εκτός δράσης

Δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον αγώνα με την Καλαμάτα ο Γεννάδιος Ξενοδόχοφ αφού τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Νίκο Γιδόπουλο, ωστόσο η κακοδαιμονία συνεχίζεται αφού ο έμπειρος τερματοφύλακας θα μείνει εκτός δράσης για δύο τουλάχιστον εβδομάδες.

Όπως αναφέρεται ο παίκτης υπέστη θλάση με τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε να δείχνει ότι είναι μεταξύ πρώτου και δευτέρου βαθμού, και είναι αρκετή για να τον κρατήσει εκτός προπονήσεων για το προαναφερθέν χρονικό διάστημα. Φυσικά ο Ξενοδόχοφ δεν υπολογίζεται για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ιάλυσο στη Ρόδο, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει τη σχετική θεραπεία. Βέβαια το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που θα μείνει εκτός σημαίνει ότι θα χάσει και το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου που ακολουθεί, οπότε ο Γιδόπουλος θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού Βόλου και στο παιχνίδι με τους «κυανόλευκους», με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Από την άλλη, Μητρόπουλος και Σκοπελίτης κινούνται σε κανονικούς ρυθμούς στην προετοιμασία του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι στη Ρόδο, ενώ ο Παπαϊωάννου αρχίζει να συμμετέχει σε όλο και μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ώστε να μπει σιγά σιγά σε φουλ ρυθμούς προκειμένου να είναι στη διάθεση του Λεωνίδα Βόκολου. Την ίδια στιγμή βέβαια ο Βοσνακίδης ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις τελευταία, χωρίς ωστόσο να εμπνέουν ανησυχία.

Βέβαια δύο είναι ακόμη οι δεδομένες απουσίες. Ο λόγος για τους Αντώνη Τσιάρα και Νίκο Μπουτζίκο που θα εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής που έχουν λόγο συμπλήρωσης κίτρινων καρτών. Συγχρόνως, ο Ίμπαν Ράντι, που ήταν και από τους διακριθέντες στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα στην Κρήτη, επιστρέφει στη δράση έχοντας εκτίσει την ποινή που είχε και αυτός λόγο καρτών στην αναμέτρηση με την Καλαμάτα την περασμένη Κυριακή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.