Austrian Boys: «Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά-Πουλάτε ψεύτικη δημοκρατία»

Μνήμες 2011 ξύπνησαν σήμερα για τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου, όταν όπως τονίζουν και σε ανακοίνωσή τους οι Αustrian Boys, η ομάδα ουσιαστικά διαλύθηκε με πολιτική παρέμβαση, ενώ τώρα υπάρχει πολιτική παρέμβαση για να μην υποβιβαστούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Ο Σύνδεσμος των Austrian Boys αναφέρει τα εξής: «Τα σημερινά τεκταινόμενα μόνο αδιάφορους δεν μας αφήνουν. Μας ξύπνησαν στιγμές, εικόνες και συνειδήσεις του 2011. Όταν το 2011 ρίξατε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ κοιμόσασταν ήσυχοι; Κύριε Πιλάβιε; Κύριε Γερουλάνε; Θα βγείτε να μας δικαιολογήσετε την απόφαση σας με τεκμήρια; Ή λόγια του αέρα; Τότε ρίξατε μια ομάδα «μοντέλο» αξίας 15.000.000 χωρίς λόγο και αιτία. Με πολιτική παρέμβαση στο ποδόσφαιρο, στις 4 τα ξημερώματα αφανίσατε την ομάδα μας.Και τώρα σε ένα μεσημέρι αλλάζετε τους νόμους;;; Γιατί;;; Άλλοι νομοί ίσχυαν τότε και άλλοι τώρα; Εμείς δεν ήμαστε Έλληνες πολίτες; Τότε ρίξατε 3 ομάδες, μέσα σ’ αυτές και την ομάδα μας τάχα για στημένους αγώνες και μετά από 1 χρόνο αγώνων μας, μας τοποθετήσατε παράνομα σε άλλη κατηγορία απ’ ότι ήμασταν. Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Όπως σας συμφέρει;

Θέλετε ομάδες καθοδηγούμενες; Τέτοιο πρωτάθλημα θέλετε; Να το χαίρεστε. Απορούμε για την ψεύτικη δημοκρατία που πουλάτε.

Εμείς μαζέψαμε τα κομμάτια μας, επανασυσταθήκαμε, σηκωθήκαμε όρθιοι και θα φτάσει η ώρα να μας ξαναδείτε μπροστά σας.

ΥΓ. Με πολεμάνε μα δεν λυγίζω… ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ»!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.