Austrian Boys-Malavetas: «Δεν ξεχνάμε τον πόλεμο της δημοτικής Αρχής ενάντια στην ομάδα»

Τονίζοντας ότι δεν αντιπροσωπεύει την άποψη των οργανωμένων οπαδών η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για το γήπεδο της Νεάπολης και οι αναφορές στον Αχιλλέα Μπέο προκάλεσε ομολογουμένως αρκετή συζήτηση, και κάπως έτσι προέκυψε κοινή ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών (Austrian Boys και Malavetas), τονίζοντας ότι το περιεχόμενο δεν τους βρίσκει σύμφωνους σε ό,τι αφορά τον Δήμαρχο Βόλου, κατανοώντας από την άλλη την ανάγκη εξεύρεσης λύσης για το θέμα του γηπεδικού.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Κατανοούμε την ανάγκη εξεύρεσης λύσης στο να βρεθεί́ γήπεδο για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας αλλά ο τρόπος με τον οποίο έγινε από την ΠΑΕ μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.

Εμείς δεν ξεχνάμε τον πόλεμο της τωρινής δημοτικής αρχής ενάντια στην αγαπημένη μας ομάδα. Δεν ξεχνάμε τις δημόσιες απειλές και τους τραμπουκισμούς, την πρώτη προπόνηση στο προαύλιο χώρο του ΕΑΚ, το γεγονός ότι η ομάδα αναγκάστηκε να αγωνίζεται εντός έδρας(!) σε Αλμυρό και Λάρισα και τον συνεχή εμπαιγμό και απαξίωση της ομάδας και του κόσμου της με όλα τα μέσα.

Εν κατακλείδι η σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΔΕΝ αντιπροσωπεύει την άποψη των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, και δηλώνουμε ότι όσοι προσπάθησαν και συνεχίζουν να προσπαθούν να κάνουν κακό στην ομάδα θα μας βρίσκουν ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ τους.

ΥΓ: Όσο χιούμορ και να έχουμε δεν καταλάβαμε το αστείο σχετικά με την αγάπη του δημάρχου για τον τοπικό Αθλητισμό…».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.