Αυτή ήταν Νίκη, 2-0 τον Πιερικό

Ένα εύκολο απόγευμα είχε η Νίκη στο γήπεδο της Νεάπολης κόντρα στον Πιερικό, επικρατώντας με 2-0. Οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη, στην πιο μεστή φετινή τους εμφάνιση στο πρωτάθλημα, έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο, έβγαλαν αυτοματισμούς και τρεξίματα και δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα από τους αντιπάλους τους. Οι «κυανόλευκοι» προηγήθηκαν νωρίς στον αγώνα και δεν κατέβασαν …ταχύτητα σε κανένα σημείο του αγώνα, χάνοντας ένα …τσουβάλι ευκαιρίες.

Α’ Ημίχρονο
«Ονειρικό» ξεκίνημα έκανε η Νίκη Βόλου, μιας και σε λιγότερο από δέκα λεπτά κατάφερε να σκοράρει δύο φορές. Το πρώτο μόλις στο 7’με σουτ του Παύλου Κυριακίδη από τα 35 μέτρα, στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Τζήμα για το 1-0. Στο 15’ έγινε το 2-0 με τον Μιράντα να εκτελεί κόρνερ από τα δεξιά, ο Κάσσος στο πίσω δοκάρι με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο Πιερικός τη μία και μοναδική φορά που απείλησε την εστία της Νίκης σημειώθηκε στο 27’, όταν ο Παπαδόπουλος από τα δεξιά εκτέλεσε κόρνερ, ο Παπαδόπουλος στο πίσω δοκάρι, αφύλαχτος, έπιασε μονοκόμματο σουτ, με τον Μπάγιτς να είναι σωστά τοποθετημένος και να απομακρύνει με γροθιές. Στο 34’ οι γηπεδούχοι έφθασαν κοντά στο 3-0, μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια, η οποία άρχισε από τον Βασιλείου από τα δεξιά, με τη μπάλα να φθάνει στην απέναντι πλευρά και να καταλήγει στον Τσουκαλά έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τζήμα. Ένα λεπτό αργότερα ο Κάσσος …άγγιξε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, αλλά το πλασέ που επιχείρησε από κοντά, έδιωξε ο τερματοφύλακας του Πιερικού με υπερένταση.

Β’ Ημίχρονο
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Νίκη, όταν ο Κυριακίδης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κουσκουνάς με τη μία τροφοδότησε τον Κυριακίδη στο πίσω δοκάρι, ο οποίος έκανε την προβολή, αλλά μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Τζήμας. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κουσκουνάς έστρωσε για τον Τσουκαλά, με τον τελευταίο να κάνει το αριστερό σουτ και τον Τζήμα να λέει για ακόμα μία φορά όχι. Στο 77’ ο νεοεισελθών Λούκας Γκαρσία, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά από τη δεξιά πλευρά, έκανε τη σέντρα στο πρώτο δοκάρι ο Βλαχομήτρος έκανε το σουτ, αλλά κόντραρε αμυντικός του Πιερικού. Στο 80’ ήταν σειρά του Κουσκουνά να δημιουργήσει από δεξιά και να κάνει τη σέντρα με τον Βλαχομήτρο να πιάνει στρωτό σουτ αλλά να βρίσκεται και πάλι σε ετοιμότητα ο Τζήμας και να διώχνει σε κόρνερ.

Νίκη (Αλ. Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Κάσσος, Αθανασίου, Ανδρέου, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Βλαχομήτρος (83’ Παναγιωτίδης), Βασιλείου (68’ Λούκας Γκαρσία), Μιράντα (90’ Στοΐνοβιτς), Κουσκουνάς (90’ Γ. Κυρίτσης).`
Πιερικός (Γ. Βαζάκας): Τζήμας, Τοπαλίδης, Παντελιάδης, Γιαλαμίδης, Κουκόλης, Τόσκας (80’ Σούνταρ), Χαρτσιάς (69’Μηλιώτης), Φωκαΐδης, Παπαδόπουλος (69’ Μπουόλι), Ζαφειράκης (46’ Κανούλας), Ντίνας (69’ Ντίνας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.