Μπακάλης: “Συγκεντρωμένοι, για να έχουμε τον πρώτο λόγο”

Αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, τον Γυμναστικό Σύλλογο Αλμυρού, θα βρεθεί την Κυριακή στις 15.00 στο γήπεδο της Αγριάς, ο προπονητής του Θησέα, Λάκης Μπακάλης, στο μαγνησιώτικο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο 61χρονος τεχνικός έκανε δηλώσεις στο magnesiasports και υποστήριξε ότι με συγκέντρωση και στα 90 λεπτά μπορεί η ομάδα του να έχει τον πρώτο λόγο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς με τον Αλμυρό:

“Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα ντέρμπι μαγνησιώτικο. Πιστεύω ότι θα κριθεί στη δύναμη και στο πάθος, κάπως έτσι θα πάει το παιχνίδι. Γνωρίζουμε τον Αλμυρό, είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα στην κατηγορία. Από ‘κει και πέρα εμείς, στην παρούσα φάση, είμαστε αρκετά καλά στον αγωνιστικό τομέα. Πιστεύω πως, αν είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας για 90 λεπτά, θα έχουμε τον πρώτο λόγο για το αποτέλεσμα”.

Για το αν ένα τέτοιο ντέρμπι ξεκινά πάντα από την ισοπαλία:

“Ποτέ δεν πρέπει να μπούμε στη διαδικασία να σκεφτούμε τις πιθανότητες ενός αποτελέσματος. Πρέπει να παίξουμε όπως πρέπει, να δείξουμε ό,τι πρέπει αγωνιστικά και να πάρουμε ό,τι μπορούμε. Στο τέλος, ας κερδίσει αυτός που το άξιζε περισσότερο”.

Για το αν πιστεύει πως ο Θησέας θα σωθεί:

“Σε αυτό δεν μπορεί να πει τίποτα κανένας. Μέχρι την τελευταία αγωνιστική, εγώ πιστεύω πως θα παλεύουμε την κατηγορία”.

Στα αγωνιστικά νέα, για το κυριακάτικο παιχνίδι, αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Κοτζαθανάση, Μπόρα και Πέτση. Ο πρώτος δεν αγωνίστηκε ούτε την περασμένη Κυριακή, κόντρα στον Αχιλλέα εκτός έδρας, εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεών του στον προσαγωγό. Κατά την τρέχουσα εβδομάδα προπονήθηκε, αλλά πονά ακόμα, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στην κυριακάτικη αναμέτρηση να μη θεωρείται δεδομένη. Οι υπόλοιποι δύο, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο ματς της Νεοκαισάρειας, αποκόμισαν κάποια τραύματα, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, προπονήθηκαν συντηρητικά μέσα στην εβδομάδα και δεν είναι 100% σίγουρη η συμμετοχή τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.