Μπέος: Να πάρει η Νίκη το 33% των μετοχών του ΝΠΣ και άλλο 33% ο Ολυμπιακός

Επιθυμεί την απαξίωση των δυο ιστορικών ομάδων του Βόλου

Ατομική «βόμβα» έριξε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στον Sport Fm 89.5, καταγγέλλοντας ότι κάποιοι παράγοντες της Νίκης και κάποιος … νταλαβεριζής, όπως χαρακτηρίστηκε, από τον Ολυμπιακό Βόλου, τους οποίους και «φωτογράφισε», επισκέφτηκαν τον πρόεδρο της Νίκης, κ. Νίκο Ιμεράι και συζήτησαν μαζί του για να «στηθεί» το δεύτερο παιχνίδι με τον Θεσπρωτό, με αντίτιμο, όπως ανέφερε ο κ. Μπέος, 50.000 ευρώ, ώστε να ανέβει η Νίκη Βόλου κατηγορία, κάνοντας την ανατροπή μετά το 0-1 του Πανθεσσαλικού στον υποτιθέμενο «στημένο» αγώνα.

Το παιχνίδι, λόγω του αποτελέσματος, δε φάνηκε ότι «στήθηκε», αλλά ο Αχιλλέας Μπέος «έδωσε» τον Νίκο Ιμεράι, για να βγει και να απαντήσει αν διαψεύδει ή όχι όσα υποστήριξε. Ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος καθημερινό του θέμα είναι το ποδόσφαιρο και το παρασκήνιο, έχει ως στόχο να εξαφανίσει τις δυο ιστορικές ομάδες του Βόλου, εμπλέκοντας τες με δυσώδεις ιστορίες, προκειμένου να πλήξει την ιστορική τους διαδρομή.

Το γεγονός ότι ο κ. Ιμεράι δεν επιβεβαίωσε αν συνέβη το περιστατικό, δηλώνοντας στο magnesiasports.gr ότι δε σχολιάζει τις καταγγελίες Μπέου, αφήνει ανοιχτό το τεράστιο θέμα και ίσως να υπάρξει επέμβαση του αθλητικού δικαστή.

Προφανώς ο λόγος που αποφάσισε να κάνει αυτές τις καταγγελίες ο Αχιλλέας Μπέος δεν είναι τυχαίος, αφού επιθυμεί η Νίκη και ο Ολυμπιακός να απαξιωθούν στα μάτια των οπαδών τους, τους οποίους εποφθαλμιά ως πελάτες της δικής του ομάδας.

Πέρα από τη βόμβα που έριξε για το ματς Θεσπρωτός-Νίκη ο Αχ. Μπέος μίλησε για απλήρωτους παίκτες και υπαλλήλους στον Ολυμπιακό Β. για πέντε κι ότι η σύμβαση με το Πανθεσσαλικό διακόπηκε, γιατί δεν πληρώθηκε ποτέ. Όσο για τους επενδυτές που ενδιαφέρονται για τους ερυθρολεύκους, ο Δήμαρχος Βόλου μίλησε για αναζήτηση “μ…κα” από τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, προκειμένου “να του φάει κανένα… δεκάρικο”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.