Blue Angels σε Μπέο: Θα σε πονάει που σε διώξαμε

"Ο κόσμος της Νίκης να ξυπνήσει και να αποφασίσει τι θέλει για τη Ν. Ιωνία και την πόλη του Βόλου"

Αιχμηρή ανακοίνωση κατά του Αχιλλέα Μπέου και του Δήμου Βόλου με αφορμή την καταγγελία της σύμβασης παραχώρησης του Πανθεσσαλικού Σταδίου στη Νίκη Βόλου, εξέδωσε ο σύνδεσμος φιλάθλων Blue Angels. Στην ανακοίνωσή τους κάνουν λόγο για έναν λυσσαλέο πόλεμο που δέχεται η Νίκη Βόλου, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφύγουν και νομικά για τους χαρακτηρισμούς που περιείχε η ανακοίνωση της αυτοαποκαλούμενης “Επιτροπής Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού Σταδίου” με πρόεδρο τον δημοτικό σύμβουλο και πρ. πρόεδρο της ΕΠΣΘ Θεσσαλίας Τάσο Μπατζιάκα. Η ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων μάλιστα έχει και πολιτική χροιά, καλώντας τον κόσμο της Νίκης Βόλου “να ξυπνήσει” και στις επόμενες εκλογές να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα” ώστε να σταματήσει να γίνεται αντικείμενο χλευασμού.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

Παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες, έναν λυσσαλέο πόλεμο στην ομάδα μας , στο οργανωμένο της οπαδικό κίνημα, αλλά και τους φιλάθλους της. Επιφυλασσόμαστε κάθε νόμιμου δικαιώματος για όλες αυτές τις ανακρίβειες που ακούστηκαν εναντίον μας και τους χαρακτηρισμούς.

Έχουμε συνηθίσει τον πόλεμο από το 1924 μέχρι και σήμερα και δεν τα παρατήσαμε ποτέ, πόσο μάλλον τώρα. Ευχαριστούμε για τη συσπείρωση που μας προσφέρετε όλα αυτά τα χρόνια. Μάλλον δεν καταλάβατε με ποιους έχετε να κάνετε και με ποιους τα βάζετε. Η ομάδα και οι φίλαθλοι-οπαδοί είμαστε μια γροθιά και μια ασπίδα όλοι μας, εναντίον των «φασιστικών» – «αντιδημοκρατικών» σας τακτικών.

Την Κυριακή για ακόμα μια φορά θα δείξουμε σε όλους ποιος είναι το αφεντικό στην πόλη και ποιος κάνει κουμάντο. Τον κόσμο που έχει η Νίκη Βόλου, τους φιλάθλους και τους οπαδούς δε θα τους δεις ποτέ και μια ζωή ΘΑ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΩΞΑΜΕ από την ομάδα μας. Σε όποιο γήπεδο και να μας στείλεις, ότι και να κάνεις, δεν θα καταφέρεις τίποτα απολύτως και απλά θα μας δυναμώσεις περισσότερο.

Ο κόσμος της Νίκης Βόλου επιτέλους να ξυπνήσει και να αποφασίσει τη θέλει για τη Ν. Ιωνία και την πόλη του Βόλου. Στις επόμενες δημοτικές εκλογές να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα και να σταματήσει να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του. Ας μη γίνουμε για ακόμα μια φορά αντικείμενο χλευασμού για τις επιλογές μας.

υ.γ.1 Καλύτερα αλήτες παρά προσκυνημένοι και μαριονέτες… εξάλλου την κοινωνία δεν την καταστρέψανε οι αλήτες, αλλά αυτοί που ασκούν εξουσία.

υ.γ.2 Αυτοί που ταΐσανε και θεριέψανε αυτό το θεριό, καλό θα ήταν να σιωπήσουν και να μη μας ξανακουνήσουν το δάχτυλο για κολητηλίκια, με άτομα που δεν ταιριάζουν στα πιστεύω μας, στην ιδιοσυγκρασία μας και στα ιδανικά μας.

ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΘΑΨΕΤΕ ΒΑΘΙΑ, ΟΜΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΩΣ ΗΜΟΥΝ ΣΠΟΡΟΣ!!!

BLUE ANGELS 1994 “Β. Κωστής”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.