Blue Club: “Ο κόσμος της Νίκης δεν επιτρέπει καμία ανίερη συμμαχία”

Ανακοίνωση εξέδωσε το Blue Club “Παναγιώτης Ντοκούζης”, με την οποία επισημαίνει ότι ο κόσμος της Νίκης δεν επιτρέπει καμία ανίερη συμμαχία, ενώ τονίζουν τη νόμιμη ύπαρξή τoυς ως σύνδεσμος φιλάθλων. Αναλυτικά:

“Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πραγματάκια, τα οποία ομολογουμένως μας πρόσφεραν άφθονο γέλιο τις προηγούμενες μέρες θα θυμίσουμε σε κάποιους ότι: Ο πρώην πρόεδρος τους Α.Μ. ανέλαβε τα ηνία της τότε ομάδας τους (γιατί τώρα οι μισοί ακόλουθοι του υποστηρίζουν την Πύδνα), αφού προηγουμένως είχε φάει πόρτα από τον κόσμο της Νίκης, ο οποίος αποδεδειγμένα βάζει την αξιοπρέπεια πάνω από τη “δόξα”.

Επίσης για όσους έχουν πρεμούρα να διαπιστώσουν την ύπαρξή μας, μπορούν εύκολα να το κάνουν πηγαίνοντας στο πρωτοδικείο και στη Γ.Γ.Α., όπου θα κατανοήσουν ότι ήμασταν από τους πρώτους συνδέσμους πανελλαδικά που άνοιξαν νόμιμα με το νέο νόμο κλπ. Αυτό όσον αφορά την τυπική ύπαρξη μας. Όσον αφορά όμως την ουσιαστική μας ύπαρξη μπορούν είτε να ανατρέξουν στο κανάλι των ultras world και στο διαδίκτυο γενικότερα είτε στις βαθύτερες αλλά και πιο πρόσφατες μνήμες τους, τις οποίες έχουν διαγράψει από το μυαλό τους. Βέβαια μπορεί να βρουν και κάποια δυσάρεστα συμβάντα για κάποιους με το πώς τους αντιμετωπίζουν ανά την Ελλάδα (Καυταντζόγλειο με Ηρακλή). Επιπλέον δυστυχώς για κάποιους συμπολίτες κάποια παθήματα δεν έγιναν μαθήματα… Πιστοί λοιπόν σε συμπεριφορές του παρελθόντος να τους θυμίσουμε ότι πέρσι τέτοια εποχή περίπου είχαν γίνει κολαούζοι πίσω από τις πλάτες της Νίκης σε όποια προσπάθεια κατέβαλε εναντίον του εκτρώματος της Πύδνας…

Τώρα λοιπόν αφού έκαναν και επίσημα έναν δυνατό “φίλο” (Μαρινάκη) ξέχασαν την κλάψα του καλοκαιριού και έβγαλαν πάλι γλώσσα, όπως κάποτε έκαναν με αυτόν που τώρα βρίζουν… Είναι η τακτική του “εκεί που έφτυνα τώρα γλείφω”, απλώς αλλάζει το πρόσωπο. Τέλος θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι ο κόσμος της Νίκης δεν επιτρέπει καμία ανίερη συμμαχία… Για μας ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα… Ο λαός της Νίκης (με τα όποια λάθη του) δρα με γνώμονα το καλό και την αξιοπρέπεια της ομάδας. Δεν βάζει καμία διοίκηση και κανένα πρόσωπο πάνω από την ιδέα της Νίκης… Σε όσους υπηρετούν την ιδέα της Νικάρας προσφέρουμε αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια με προσωπικό κόστος πολλές φορές από το δικό μας μετερίζι. Με όσους όμως προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τη Νίκη και τον κόσμο για προσωπικούς σκοπούς, ζημιώνοντας μάλιστα την ίδια την ομάδα και την αξιοπρέπεια της, είμαστε εχθροί… Κυριολεκτικά… Έχουν γνώση οι φύλακες!”

BLUE CLUB ΘΥΡΑ 3 ”Π. ΝΤΟΚΟΥΖΗΣ”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.