Μπορούσε τη νίκη, αλλά έμεινε στο 0-0 ο Γ.Σ. Αλμυρού στην Άμφισσα

Δεν κατάφερε να κάνει το δύο στα δύο ο Γ.Σ. Αλμυρού, που ήρθε ισόπαλος στην Άμφισσα με τον Φωκικό σε ματς χωρίς γκολ (0-0), ωστόσο μένει μία πικρία στην ομάδα του Στέλιου Αρσένου, καθώς μπορούσε τη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι γλίτωσαν την παραβίαση της εστίας τους στο 29’ κι αυτό το οφείλουν στον Σταυράκη, ο οποίος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ το πλασέ του Κολοβού μετά την παρ’ ολίγον ασίστ του Μπαλαμπάνου.

Από κει και πέρα, ο Γ.Σ. Αλμυρού είχε τρεις καλές δικές του στιγμές, προκειμένου να σκοράρει, αλλά το γκολ δεν ήρθε. Αρχικά στο 30’, οι φιλοξενούμενοι «ισοφάρισαν» τις ευκαιρίες, με τον γκολκήπερ Παπαδόπουλου να επεμβαίνει σωτήρια στο σουτ του Τζοβάρα, στον οποίον έφτασε η μπάλα έπειτα από απόκρουση του τερματοφύλακα του Φωκικού σέντρα του Τσιώλη, που είχε σκοπό να βρει τον Κοντοβά.

Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους (49’) ο Αλμυρός έφτασε στη δεύτερη σημαντική του στιγμή στον αγώνα. Ο Κοντοβάς έκανε το κλέψιμο και βρήκε από τα δεξιά τον Τζοβάρα, που εντός περιοχής έκανε μία προβολή, η οποία πέρασε κάτω από τα πόδια του εξερχόμενου Παπαδόπουλου. Η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς το τέρμα, αλλά σχεδόν αμέσως απομακρύνθηκε από αμυντικό.

Ακολούθησε μέχρι το τέλος ένα παιχνίδι που οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και πιο επιθετικοί, αλλά δεν μπόρεσαν αυτό να το μετουσιώσουν σ’ ένα γκολ, που θα τους έδινε το τρίποντο.

Στο 59’ ο Παπαδόπουλος αποδείχθηκε φύλακας-άγγελος της εστίας του για δεύτερη φορά μετά το πρώτο μέρος, αφού έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ την κεφαλιά του Τσελεπή μετά  τη σέντρα του Καρρά και στη συνέχεια ο Γυμναστικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Φωκικό να είναι αμυντικογενής, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν πήραν αυτό που άξιζε με ένα γκολ, με το 0-0 να μένει ως το τέλος.

ΦΩΚΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Κουβέλης, Ζιώγας, Τσόκος (70′ Κοτσάι), Κουρελής, Σταθόπουλος, Κυριακόπουλος, Κολοβός, Μεγάλος, Χατζηστάμος, Μπαλαμπάνος (58′ Πελτέκης).

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Παπακώστας, Βανγκέλι, Δημηνάς, Τσελεπής (79′ Χατζής), Στουρνάρας, Τζοβάρας (65’ Κρανάς), Τσιώλη ς(85’ Τιμπλαλέξης), Κοντοβάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.