Χάλκινο μετάλλιο για τις Βολιώτισσες αδερφές Αλεξανδρή!

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Υγρού Στίβου

Με καταγωγή από τον Βόλο, αλλά αγωνιζόμενες για λογαριασμό της Αυστρίας, οι αδερφές Άννα Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή κατέκτησαν την τρίτη θέση στο τεχνικό πρόγραμμα του ντουέτου καλλιτεχνικής κολύμβησης, στο πλαίσιο του 35ου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Βουδαπέστη!

Η Ελλάδα μπορεί να μην είχε δηλώσει συμμετοχή στα αγωνίσματα του ντουέτου, αλλά οι δίδυμες αδελφές Άννα Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή, οι οποίες εδώ και χρόνια εκπροσωπούν την Αυστρία, κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο με 89,4592 βαθμούς, ξεπερνώντας τις βασικές αντιπάλους τους, τις Λευκορωσίδες Βασιλίνα Χαντόσκα και Ντάρια Κουλάγκινα, που συγκέντρωσαν 88,1958β.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι ανίκητες Ρωσίδες Σβετλάνα Κολεσνιτσένκο και Σβετλάνα Ρομάσινα, οι οποίες βαθμολογήθηκαν με 96,2904. Τη δεύτερη θέση πήραν το ουκρανικό δίδυμο των Μάρτα Φιέντινα/Αναστασία Σάβτσουκ με 92,6862β.

«Συγχαίρουμε την Άννα-Μαρία και την Ειρήνη Αλεξάνδρι στην 3η θέση και το σχετικό χάλκινο μετάλλιο στο διαγωνισμό Duett Tech στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Αυστριακή Κολυμβητική Ομοσπονδία!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.