Χαμένη ευκαιρία για τον Διαγόρα Στεφανοβικείου

Ισοπαλία 1-1 απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας

Ακόμη και στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο Διαγόρας Στεφανοβικείου μπορούσε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας. Ωστόσο οι δύο ομάδες έμειναν στο τελικό 1-1, με τους φιλοξενούμενους να έχουν προφανώς το μεγαλύτερο κέρδος, και τον Διαγόρα να χάνει την ευκαιρία να πάρει δύο ακόμη πολύτιμους βαθμούς.

Επιθετικά ο Διαγόρας δεν βρήκε αυτό που ήθελε στο πρώτο ημίχρονο, κατά το οποίο έλειπαν και οι φάσεις… Ωστόσο στο δεύτερο μέρος του αγώνα και στο 56′ ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Διαγόρα, μετά από χέρι αμυνόμενου του Ηρακλή Λάρισας. Ο Αλέξανδρος Κουβελάς ανέλαβε την εκτέλεση, για να νικήσει τον Παπαγιάννη και να κάνει έτσι το 1-0.

Ωστόσο αυτό δεν αρκούσε… Στο 78′ η άμυνα δεν έδιωξε τη μπάλα από την περιοχή του Πρίφτη, ο Μούξιος το εκμεταλλεύτηκε και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην εστία του Πρίφτη για το 1-1…

Πάντως, στο 90′ ο Διαγόρας έφτασε κοντά σε δεύτερο τέρμα, όμως η άμυνα του Ηρακλή Λάρισας έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή μετά την κεφαλιά του Σπ. Καραπλιάγκου.

Διαγόρας: Πρίφτης, Καραμπούζης, Βουραζέρης, Καραπλιάγκος Κ., Λάιος, Καραπλιάγκος Σπ., Κουβελάς, Αλεξίου, Αλαμάνης (83′ Τανός), Μπλέντι, Ζιάκας (60′ λ.τρ. Καλύβας).

Ηρακλής Λάρισας: Παπαγιάννης, Ναρίνογλου, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Τσακάλι, Νεμπεγλέρας, Χριστίδης (90+2′ Αλεξανδρής), Μανιώτης, Κακαβίτσης, Ζαφειρίου (86′ Γκιουρσάνης), Νάστας (69′ Μούξιος).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.