Χατ τρικ ο Γαρυφαλλόπουλος και νίκη για τον Γ.Σ. Αλμυρού με 0-3 επί της Ποταμιάς

Φάση από τον αγώνα Ποταμιά-Γ.Σ. Αλμυρού (πηγή:evrytaniasport.blogspot.com/)

O Γαρυφαλλόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ΓΣ Αλμυρού, με το σύνολο του Αλέξανδρου Κούρτογλου να περνά από την έδρα της Ποταμιάς, το Δημοτικό γήπεδο Καρπενησίου, με σκορ 0-3 χάρη στα ισάριθμα τέρματα που πέτυχε ο Λαρισαίος επιθετικός.

Ήταν στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης όταν έγινε το 0-1, με τον Γαρυφαλλόπουλο να εκμεταλλεύεται το λάθος της αντίπαλης άμυνας και να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα στην αναμέτρηση. Ωστόσο το σύνολο του Αλμυρού χρειάστηκε να περιμένει μέχρι το δεύτερο ημίχρονο για να «σφραγίσει» το θετικό αποτέλεσμα και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Συγκεκριμένα στο 58′ ο Ζαραβέλης έκανε το λάθος γύρισμα, ο Γαρυφαλλόπουλος πετάχτηκε για να κλέψει και για να παραβιάσει στη συνέχεια την αντίπαλη εστία για το 0-2, ενώ ολοκλήρωσε το χατ τρικ στο 88′ όταν ο Αγιασιώτης έκλεψε για να περάσει την μπάλα στον συμπαίκτη του που βρέθηκε απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και να τον νικήσει για τρίτη φορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΓΣ Αλμυρού ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς ο Αγιασιώτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις.

Ποταμιά: Ανδρούτσος, Αθανασόπουλος (30′ λ.τρ. Μπόνιας), Παρασκευόπουλος, Ζαραβέλης, Φαρμάκης, Ξαγάρας, Λέρης (63′ Πλεξίδας), Κατσαρής, Γιαννακόπουλος, Γενιτσαρόπουλος (46′ λ.τρ. Ματζιούτας), Μπουμπουρής (46′ Χρυσικός).

ΓΣ Αλμυρού: Κοντογεωργάκης, Στογιανίδης, Αγγελής (66′ Ηλιόπουλος), Παπακώστας, Κυριάκος, Αγιασιώτης, Καναβός, Ζαφειρίδης (61′ Λάμπος), Γαρυφαλλόπουλος, Δερμιτζάκης (77′ Καραγεωργόπουλος), Βαγενάς (90′ Νικογιάννης).

πηγή φωτό: evrytaniasport.blogspot.com

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.