Χωρίς Ευθυμιάδη και τον νεοαποκτηθέντα Στεφάνοβιτς για το 7Χ7 στην έδρα του

Ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό στις 15.00 για την 14η αγωνιστική του τετάρτου ομίλου τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ο οποίος θέλει να γίνει η πρώτη ομάδα εις βάρος της οποίας θα ντουμπλάρει για φέτος τις νίκες του, αφού την είχε  κερδίσει σε γκραν γκινιόλ παιχνίδι με γκολ στις καθυστερήσεις του Ναζίμ με 1-2 στην πρεμιέρα πρωταθλήματος.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν την Παρασκευή στο Πανθεσσαλικό μετά από τον χιονιά, για να προπονηθούν και το ίδιο θα κάνουν και σήμερα, όταν και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τη λαρισινή ομάδα, την οποία θα διευθύνει ο Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη με βοηθούς Τζιουβάρας (επίσης του συνδέσμου Κοζάνης) και Σταφυλά (Τρικάλων).

Ο Περικλής Αμανατίδης δε θα έχει στη διάθεσή του τον Γρηγόρη Ευθυμιάδη, που έχει πάρει άδεια και υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει μετά από δυόμισι χρόνια, ενώ φυσικά απόντες θα είναι ο χειρουργημένος στους κοιλιακούς Σάββας και ο στρατευμένος και μονίμως απών από την αρχή της σεζόν Διβανές. Σε ό,τι αφορά τον νεοαποκτηθέντα Στεφάνοβιτς δεν έχει έρθει η κάρτα του και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το επόμενο παιχνίδι, με τον Σέρβο να βλέπει το ματς από την κερκίδα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει κάνει ως τώρα το 6 στα 6 ως γηπεδούχος και με τέρματα 25-2 και φυσικά δε διαπραγματεύεται το επτά στα επτά απέναντι σε έναν αντίπαλο που σε πέντε εξόδους έχασε μόνο από τη Νίκη με 4-0 κι έχει στα υπόλοιπα ματς μία νίκη και τρεις ισοπαλίες, με άλλα δύο γκολ παθητικό. Η ομάδα του Κώστα Κατσάρα οργανώνεται καλά αμυντικά στις αναμετρήσεις μακριά από το «σπίτι» της, αλλά δεν έχει τη μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά, γι’ αυτό και έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση εκτός έδρας μετά τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με τρία γκολ ενεργητικό.

Στον Ολυμπιακό Β. θέλουν να παρουσιαστούν πανέτοιμοι μετά από τρεις βδομάδες απραξίας (τελευταίο ματς με τον Ρήγα στο Βελεστίνο στις 22 Δεκέμβρη για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ) και μετά από μιάμιση βδομάδα που η προετοιμασία έγινε μετ’ εμποδίων και με προπονήσεις ακόμη και στο κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Η τιμή εισόδου στον αγώνα είναι 10 ευρώ, ενώ για γυναίκες, παιδιά και ανέργους 5 ευρώ. Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν (πρέπει να συνοδεύονται από κηδεμόνα).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.