Χωρίς φιλάθλους και τους γνωστούς πέντε η ΑΕΛ, χωρίς Κρητικό η Νίκη

Θα λείπει την Κυριακή λόγω τιμωρίας ο Κρητικός
Απορρίφθηκε το αίτημα των «βυσσινί» για εκατό εισιτήρια

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ζήτησε 100 εισιτήρια για τους φιλάθλους της από τη Νίκη ενόψει του κυριακάτικου αγώνα για την πρεμιέρα των πλέι οφ στο Πανθεσσαλικό, αλλά η βολιώτικη ΠΑΕ αρνήθηκε να κάνει δεκτό αυτό το αίτημα και έτσι από πλευράς των «βυσσινί» θα βρεθούν στον Βόλο 15 άτομα που θα πάρουν τις νόμιμες προσκλήσεις.

Η ΑΕΛ λόγω της ανάκλησης των πέντε δελτίων των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο (Φατάι, Κόσιτς, Στίνα, Μορέιρα, Τσουμάνης), θα είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με το ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Από την άλλη η Νίκη προετοιμάζεται γι’ αυτόν τον αγώνα έχοντας μεγάλη δίψα για ρεβάνς για την ήττα στο πρωτάθλημα, ώστε να αντιστρέψει και το αρνητικό κλίμα που υπάρχει μετά από τις τρεις συνεχόμενες νίκες, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να μην υπολογίζει στον Κρητικό, που είναι τιμωρημένος.

Ωστόσο πιστεύει ότι θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς πλέον δεν υπάρχουν τραυματίες, ενώ ο Αναστασίου που ήταν άρρωστος και δεν μετείχε στην σημερινή (20/3) προπόνηση εκτιμάται ότι θα επιστρέψει γρήγορα στη δράση.

Tο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ ανακοίνωσε σήμερα (20/3) η Super League 2.

Α’ όμιλος

PLAY OFF

ΚΥΡΙΑΚΗ 24/3 (15:00 / sl2.muvi.com)

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ, Νίκη Βόλου-ΑΕΛ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ, Μακεδονικός-Λεβαδειακός

Ρεπό: ΑΕΚ Β

PLAY OUT

ΚΟΖΑΝΗΣ, Κοζάνη-Αναγέννηση Καρδίτσας

ΑΡΙΔΑΙΑΣ, Αιολικός-ΠΟΤ Ηρακλής

  •  Ο αγώνας ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ Β’ της 1ης αγωνιστικής PLAY OUT αναβάλλεται λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β’ σε αγώνες Ελληνικών Εθνικών ομάδων (Άρθρο 22 παρ. β ΚΑΠ) και θα ορισθεί με νεότερο έγγραφο της διοργανώτριας.

Β’ όμιλος

PLAY OFF

ΚΥΡΙΑΚΗ 24.03.2024 (15:00 / Action 24)

ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, Ιωνικός-Χανιά

ΔΕΥΤΕΡΑ 25.03.2024 (15:00/Action 24)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Ηλιούπολη-Athens Kallithea

Ρεπό: Καλαμάτα

PLAY OUT

ΚΥΡΙΑΚΗ 24.03.2024 (15:00 / sl2.muvi.com)

ΑΓΙΑΣ, Παναχαϊκή-Γιούχτας

  • Οι αγώνες ΑΙΓΑΛΕΩ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ & ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ της 1ης αγωνιστικής PLAY OUT αναβάλλονται λόγω συμμετοχής ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’ σε αγώνες Ελληνικών Εθνικών ομάδων (Άρθρο 22 παρ.β ΚΑΠ ).

Αναβολή στο ματς με τον Αιολικό για την Κ19 της Νίκης

Η πρώτη ομάδα της Νίκης μπορεί να επιστρέφει στη δράση, αλλά η Κ19 των κυανόλευκων δεν θα αγωνιστεί με τον Αιολικό εκτός έδρας, καθώς το ματς αναβλήθηκε λόγω μη διαθεσιμότητας αεροπορικών εισιτηρίων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.