Χωρίς Κέρι με Μακεδονικό Φούφα η Νίκη Βόλου

Στις 26 Αυγούστου η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει τον Μακεδονικό Φούφας εκτός έδρας για τη α’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο ματς αυτό εκτός από τους Τσεμπερίδη και Αποστολίδη, όπως έγραψε το Magnesiasports στις 10 Αυγούστου, δε θα δώσει το παρών και ο Κέρι Λόρι. Ο λόγος είναι πως πρέπει και στη δική του περίπτωση, όπως και των δύο άλλων συμπαικτών του, να γίνει επανεγγραφή, αφού το δελτίο του ήταν ετήσιο και δεν μπορεί να εκδοθεί νέο μέχρι τις 31 Αυγούστου, οπότε αποκτά δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά. Βέβαια, η αιτία που πρέπει να γίνει επανεγγραφή για τους Τσεμπερίδη και Αποστολίδη είναι διαφορετικά σε σχέση με τον Κέρι (προέρχονται από ομάδες Football League).

Πάντως, πολλές ομάδες έχουν το ίδιο πρόβλημα από όσες είναι Κυπελλούχες ΕΠΣ και συμμετέχουν στην ίδια φάση με τη Νίκη, αλλά η ΕΠΟ για μία ακόμη φορά δεν ενήργησε προληπτικά και όρισε αγωνιστική δράση για το Κύπελλο πολύ νωρίς. Μάλιστα, και ο Τζιώρας ανήκει στην ίδια κατηγορία παικτών (παρότι ανανέωσε και δεν ήρθε από άλλη ομάδα είχε κι αυτός ετήσιο δελτίο), με τον φορ της Νίκης βέβαια να μην μπορεί να αγωνιστεί έτσι κι αλλιώς, αφού αυτές τις μέρες ξεκινά τρέξιμο, ωστόσο το δελτίο του δεν εκδόθηκε.

Παράλληλα, δεν είναι σίγουρο πότε θα έρθει η μπλε κάρτα του Μακενγκό από η ομοσπονδία της Σλοβενίας, για να εκδοθεί και το δικό του δελτίο.

Εκτός των Αποστολίδη, Τσεμπερίδη, Κέρι, Τζιώρα, Μακενγκό, δεν εκδόθηκε και το δελτίο του 20χροονου τερματοφύλακα Κώστα Παπαδόπουλου, καθώς δεν ήρθε και η δική του μπλε κάρτα από την Κύπρο, αλλά για τη δική του περίπτωση εκφράζεται η βεβαιότητα ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα κι ότι η Νίκη θα προλάβει, κάτι που είναι υπεραπαραίτητο, αφού οι κυανόλευκοι δε θα έχουν στη διαθέσή τους με τον Μακεδονικό Φούφα και τον έμπειρο Μάνο Αποστολίδη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.