Χωρίς Κώστα Κυριακίδη και Μπαλάφα με Ιάλυσο η Νίκη

Ο Κώστας Κυριακίδης

Η αποστολή της Νίκης Βόλου επέστρεψε το μεσημέρι της Πέμπτης από τη Μυτιλήνη και αμέσως οι παίκτες έκαναν ένα χαλάρωμα, ενώ Ροχάνο και Λούκας Γκαρσία, που είχαν μείνει στον Βόλο, για να ξεκουραστούν, έκαναν και τελειώματα.

Η Νίκη θα κάνει μία προπόνηση την Παρασκευή και αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας θα αναχωρήσει για την Αθήνα και  το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, προκειμένου να ταξιδέψει στις 8.15 το πρωί για Ρόδο, καθώς την Κυριακή αντιμετωπίζει τον Ιάλυσο στις 15.00 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, ένα ματς που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 και θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν και οι φίλαθλοι της ομάδας σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε όλον τον κόσμο.

Απόντες απ’ αυτήν την αναμέτρηση θα είναι δεδομένα οι Κώστας Κυριακίδης και Μπαλάφας, που έχουν θλάση πρώτου και δεύτερου βαθμού αντίστοιχα. Ο Βοσνιάδης, που ήταν η τρίτη αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με την Καλαμάτα στη Φιλιππούπολη, δεν έχει τίποτα και υπολογίζεται κανονικά για την Κυριακή, ενώ το ξαφνικό πρόβλημα που είχαν κάποιοι παίκτες με γαστρεντερίτιδα την Τρίτη αντιμετωπίστηκε και μάλιστα κάποιοι απ’ αυτούς ταξίδεψαν στη Μυτιλήνη και αγωνίστηκαν.

Στο κυανόλευκο στρατόπεδο ασφαλώς και υπάρχει προβληματισμός για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο από μία ομάδα κατώτερης κατηγορίας, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι η Νίκη τουλάχιστον στο δεύτερο μέρος δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ή δεν έκανε ευκαιρίες, ωστόσο το αρνητικό αποτέλεσμα δεν ήταν μόνο θέμα τύχης και θα πρέπει να υπάρξει αγωνιστική βελτίωση και μεγαλύτερη συγκέντρωση σε κρίσιμες φάσεις.

Η Νίκη σίγουρα όχι τόσο ως διοίκηση, αλλά οι ποδοσφαιριστές δε βρήκαν και το καλύτερο κλίμα στο ματς με τον Αιολικό. Έπεσαν κάποια μπουκάλια στον πάγκο, οπαδοί των γηπεδούχων ανέβασαν τους τόνους, αλλά αυτά μπορεί να συμβούν σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, ωστόσο το γεγονός ότι δεν έβγαλε ευχαριστήρια ανακοίνωση η βολιώτικη ΠΑΕ για τη φιλοξενία κάτι λέει, καθώς είχε κάνει κάτι αντίστοιχο για την Ιεράπετρα.

Από δω και πέρα το ενδιαφέρον στρέφεται αποκλειστικά στο πρωτάθλημα και η ομάδα του Ισαάκ Χοβέ θα ψάξει οπωσδήποτε το θετικό αποτέλεσμα με τον Ιάλυσο, που είναι προτελευταίος με ένα βαθμό και χωρίς ακόμη να έχει πετύχει γκολ και βλέπει κι αυτός τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως «τελικό». Ο προπονητής της ροδίτικης ομάδας, Νίκος Καραμπετάκης, ενόψει Νίκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μιχάλη Φράγκου, που υπέστη υποτροπή στον δικέφαλο και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες, και του Άλμπερτ Ρούσσου, που συνεχίζει τις θεραπείες έπειτα από την επέμβαση που έκανε στο γόνατο. Ο Ιάλυσος δεν είναι ένας αντίπαλος πάντως που δεν παράγει ευκαιρίες, ωστόσο έχει θέμα με το γκολ.

Θυμίζουμε ότι η Νίκη από το ματς με τον Ιάλυσο ξεκινά μία δύσκολη τετράδα αγώνων πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Β., στην οποία θα έχει τρεις εξόδους στα ματς με Ιάλυσο, Αιγάλεω και Διαγόρα, ενώ στις 3 Νοεμβρίου θα υποδεχθεί τον Ιωνικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.