Χωρίς μαζική παρουσία φιλάθλων η «πρώτη» της Νίκης Βόλου λόγω κορωνοϊού!

Με βάση τα νέα μέτρα η απόφαση-Θα προβληθεί διαδικτυακά η προπόνηση

Ο προβληματισμός από τα αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού ήταν δεδομένος και στις τάξεις της Νίκης Βόλου με φόντο την πρώτη προπόνηση, με τη σημερινή ανακοίνωση να κάνει γνωστό ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί χωρίς τη μαζική παρουσία φιλάθλων στο «Παντελής Μαγουλάς» την ερχόμενη Δευτέρα.

Η ΠΑΕ Νίκη ανακοίνωσε ότι η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 19:00, αλλά με βάση και τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και τηρώντας ευλαβικά τις υποδείξεις. Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα, εντός του γηπέδου, δε θα υπάρξει κόσμος, παρά μόνο τα μέλη της ομάδας που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση, αντιπροσωπεία των συνδέσμων οργανωμένων οπαδών της ομάδας κι ένας δημοσιογράφος από κάθε ενδιαφερόμενο Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας. «Ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την εκδήλωση, μέσω ζωντανού τηλεοπτικού διαδικτυακού προγράμματος, το οποίο θα προβληθεί από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Νίκη Βόλου στο YouTube» σημειώνεται επίσης.

«Αγαπάμε την ομάδα μας, αλλά επίσης αγαπάμε τους εαυτούς μας και τους δικούς μας ανθρώπους. Γι’ αυτό, όλοι μας θα γιορτάσουμε τη Δευτέρα την έναρξη της νέας σεζόν, προφυλαγμένοι από τον «αόρατο εχθρό» και ασπαζόμενοι τη νομιμότητα» τονίζεται χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.