Χωρίς προπόνηση στον Αλμυρό και στο … Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός Βόλου

Χωρίς προπόνηση στο γήπεδο που θα αγωνιστεί το Σάββατο στις 16.00 κόντρα στον Πιερικό στο ματς που θα ανοίξει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής θα ολοκληρώσει την Παρασκευή την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός Βόλου. Η τελευταία προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς.

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν ως μοναδικές απουσίες αυτές του Καμπλιώνη, που προσπαθεί να φτάσει στο 100% της ετοιμότητας του, έχοντας ξεπεράσει τη βαριά θλάση που τον ταλαιπώρησε από την αρχή της προετοιμασίας, και του στρατευμένου Διβανέ. Αντίθετα, μπορεί να μπει, αν το αποφασίσει ο Περικλής Αμανατίδης, ο Ευθυμιάδης στην 18αδα, κάτι που θα φανεί τη μέρα του αγώνα.

Σίγουρα στη βολιώτικη ομάδα υπολογίζουν τον Πιερικό, που έχει βαριά φανέλα, αν και αγωνιστικά είναι φανερά ανώτεροι απ’ αυτόν.

Αύριο θα επισκεφτεί το στάδιο Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος» ο Ανδρέας Κικίλιας, ο υπεύθυνος γραφείων και γραμματείας του Ολυμπιακού Βόλου, μαζί με τον Μίλτο Μαργαρό, για να δουν τις εγκαταστάσεις (αποδυτήρια, δημοσιογραφικά, κερκίδες αίθουσα συνέντευξης Τύπου κτλ), ενώ ίσως τους ακολουθήσει ο Θωμάς Μακρής ή ο Γιάννης Θεοδωρίδης, για να εξετάσουν τον αγωνιστικό χώρο.

Ενστάσεις για την προπόνηση της Νίκης στο βοηθητικό

Στη διοίκηση της ομάδας εκφράστηκαν ενστάσεις για το γεγονός ότι η Νίκη έκανε προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού και την Πέμπτη, ρίχνοντας γι’ αυτό την ευθύνη όχι στη συμπολίτισσα ομάδα, αλλά στην ασυνεννοησία μεταξύ του γεωπόνου και του υπευθύνου του Πανθεσσαλικού, κ. Τάσου Μιλάνου. Για το θέμα μίλησε στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico ο Ανδρέας Κικίλιας, ο οποίος τόνισε:

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.